Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #ngam Instagram ngam hashtag, #ngam meaning ngam photos

ngam Nike ACG Sneakers 👟 💯 Original 
Material leather 
Colour Black
Size dah tak banyak
Ada free gift
Price RM ❔

#ngam#jarangxngam#ngamxngam#ppr#onxon#fashion#model#ootd#malaysia#harimaumalaysia#football#bolasepak#walking#running#windowshopping

Nike ACG Sneakers 👟 💯 Original Material leather Colour Black Size dah tak banyak Ada free gift Price RM ❔ #ngam#jarangxngam#ngamxngam#ppr#onxon#fashion#model#ootd#malaysia#harimaumalaysia#football#bolasepak#walking#running#windowshopping

0
10/13/2019
4
ngam Adidas Original Ultra Tech
💯 Original
Material leather 
Colour Multi
Size follow Uk size
Ada free gift
Price RM ❔

#ngam#ngamxngam#jarangxngam#malaysia#onxon#hustle#fashion#ootd#model#moto#student#walk #walking #running#marathon#tiktok#kasutmurah#padu

Adidas Original Ultra Tech 💯 Original Material leather Colour Multi Size follow Uk size Ada free gift Price RM ❔ #ngam#ngamxngam#jarangxngam#malaysia#onxon#hustle#fashion#ootd#model#moto#student#walk #walking #running#marathon#tiktok#kasutmurah#padu

0
10/13/2019
3
ngam Adidas Original Training 💯 Original
Material leather 
Colour White 
Size follow UK size
Price RM ❓

#ngam#ngamxngam#jarangxngam#malaysia#padubeb#onxon#fashion#ootd#lifestyle#model#walking#running#ikea#

Adidas Original Training 💯 Original Material leather Colour White Size follow UK size Price RM ❓ #ngam#ngamxngam#jarangxngam#malaysia#padubeb#onxon#fashion#ootd#lifestyle#model#walking#running#ikea#

0
10/13/2019
7
ngam Kini #kopipakkodi  dah mula menjelajah di sekitar warung-warung di ipoh

Jom dapatkan #kopipakkodi  hari ini 😍

#pilihankakiwarung
#ngam
#ipoh

Kini #kopipakkodi dah mula menjelajah di sekitar warung-warung di ipoh Jom dapatkan #kopipakkodi hari ini 😍 #pilihankakiwarung #ngam #ipoh

0
10/13/2019
7
ngam Có những điều thật lạ! 
Có quá nhiều suy nghĩ cho cô gái 24 tuổi
#Sunday #Ngam

Có những điều thật lạ! Có quá nhiều suy nghĩ cho cô gái 24 tuổi #Sunday #Ngam

0
10/13/2019
1
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🤗

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🤗 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/12/2019
9
ngam Morning☺. Ada good news ni untuk followers kami🙋🙋
.
Minggu ni kami ada buat sales untuk setiap pembelian kuih frozen, akan dapat free gift !!😆
.
Kali ni kami bgi free gift lain pulakk. Nak tauu ke apa dia ?!Haa tunggu apa lagi, click link di bio for order. 😃
.
#sales 
#promo 
#lekasnantistockhabis
#ngam 
#bukansenangnakdapatmurah 
#belijangantakbeli

Morning☺. Ada good news ni untuk followers kami🙋🙋 . Minggu ni kami ada buat sales untuk setiap pembelian kuih frozen, akan dapat free gift !!😆 . Kali ni kami bgi free gift lain pulakk. Nak tauu ke apa dia ?!Haa tunggu apa lagi, click link di bio for order. 😃 . #sales #promo #lekasnantistockhabis #ngam #bukansenangnakdapatmurah #belijangantakbeli

0
10/12/2019
1
ngam Beli handsock macam² warna.
Boleh match dengan tudung.
Cantik betul @sitiawe ni😍
💌Handsock Maira

#nurbellatopbrand #nurbellatopbrandmalaysia #handsockmairamurah #handsockmaira #handsock #handsockselesa #kajang #lipmatte #auratwanita #ngam #weddingdress #hantarankawin

Beli handsock macam² warna. Boleh match dengan tudung. Cantik betul @sitiawe ni😍 💌Handsock Maira #nurbellatopbrand #nurbellatopbrandmalaysia #handsockmairamurah #handsockmaira #handsock #handsockselesa #kajang #lipmatte #auratwanita #ngam #weddingdress #hantarankawin

0
10/12/2019
19
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🦄

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🦄 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/12/2019
6
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🌸

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🌸 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/12/2019
7
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🌼

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🌼 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/11/2019
12
ngam 💟BAJU PALING LATEST💟
.RM68 JER GUYSSS termasuk postage🤑🤑‼️‼️
---------------
---------------
--------------- Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu  #ysuku #merdeka  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku #125z #RXZ #Himalaya #kantoi

💟BAJU PALING LATEST💟 .RM68 JER GUYSSS termasuk postage🤑🤑‼️‼️ --------------- --------------- --------------- Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!! Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕 - - - ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️ * * LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT! 1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL 2)Arked Mara kajang * * ❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE High quality cotton. ❤️Material kain Yang sangat berquality. ❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. * * 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern) 👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws Www.Wasap.my/+601133305851 These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu #ysuku #merdeka #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku #125z #RXZ #Himalaya #kantoi

1
10/11/2019
4
ngam 💟BAJU PALING LATEST💟
.RM68 JER GUYSSS termasuk postage🤑🤑‼️‼️
---------------
---------------
--------------- Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu  #ysuku #merdeka  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku #125z #RXZ #Himalaya #kantoi

💟BAJU PALING LATEST💟 .RM68 JER GUYSSS termasuk postage🤑🤑‼️‼️ --------------- --------------- --------------- Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!! Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕 - - - ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️ * * LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT! 1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL 2)Arked Mara kajang * * ❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE High quality cotton. ❤️Material kain Yang sangat berquality. ❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. * * 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern) 👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws Www.Wasap.my/+601133305851 These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu #ysuku #merdeka #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku #125z #RXZ #Himalaya #kantoi

0
10/11/2019
2
ngam Today postage...barang laku keras...ramai yg repeat order skali 😘😍🥰 Berminat untuk kembalikan rasa sayang dngan isteri macam malam pertama whatsapp saya...saya ada bnyak cara 0196966810 
#viviqueen #teamhavoc #qualitysuperb #pinklady 
#selangor#FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #testimonimamomhope #bobodimana #barangbaik #rezekihalal #tolongmemberjual #coway #neelofa #panamadancechallenge #barangkualiti #baikpunya #sis #tolongpromote #ngam #good #aliffaziz #puabu #malaysia

Today postage...barang laku keras...ramai yg repeat order skali 😘😍🥰 Berminat untuk kembalikan rasa sayang dngan isteri macam malam pertama whatsapp saya...saya ada bnyak cara 0196966810 #viviqueen #teamhavoc #qualitysuperb #pinklady #selangor#FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #testimonimamomhope #bobodimana #barangbaik #rezekihalal #tolongmemberjual #coway #neelofa #panamadancechallenge #barangkualiti #baikpunya #sis #tolongpromote #ngam #good #aliffaziz #puabu #malaysia

0
10/11/2019
2
ngam TIPUU PUNYE JANTAN..DAH USHA AK..BILA DEKAT TIBA2 KO BLAH..EEEEH KNAPE KAU..😡
.
.
HAA HAKAK2, MOKCIK2
TAKKAN MUKA PELOLESS..ASET MANTOP..KULIT GEBUS MULUS JE..
.
.
BAU PUN KNE MENGANCAM TAU..
.
.
SEMBUR JE MIST FRAGRANCE NI..
👍MENGANCAM
👍MEMBUKA PERSONA☺
👍MENYERLAHKAN KEWANITAAN
👍YANG PALING PENTING HALAL BAWAK SOLAT
.
YANG PENTING..SEKARANG NI PERFUME NI KORANG BOLEH DAPAT FREE JE KALO BELI PRODUK SATU LAGI TU..
.
.
HAA PRODUK PE? NK FREE TAK?? http://wasap.my/60196966810/NAKFREEPERFUME
http://wasap.my/60196966810/NAKFREEPERFUME
http://wasap.my/60196966810/NAKFREEPERFUME

#pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq
#pinkladyallinone 
##selangor#FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #testimonimamomhope #bobodimana #barangbaik #rezekihalal #tolongmemberjual #coway #neelofa #panamadancechallenge #barangkualiti #baikpunya #sis #tolongpromote #ngam #good #aliffaziz #puabu #malaysia

TIPUU PUNYE JANTAN..DAH USHA AK..BILA DEKAT TIBA2 KO BLAH..EEEEH KNAPE KAU..😡 . . HAA HAKAK2, MOKCIK2 TAKKAN MUKA PELOLESS..ASET MANTOP..KULIT GEBUS MULUS JE.. . . BAU PUN KNE MENGANCAM TAU.. . . SEMBUR JE MIST FRAGRANCE NI.. 👍MENGANCAM 👍MEMBUKA PERSONA☺ 👍MENYERLAHKAN KEWANITAAN 👍YANG PALING PENTING HALAL BAWAK SOLAT . YANG PENTING..SEKARANG NI PERFUME NI KORANG BOLEH DAPAT FREE JE KALO BELI PRODUK SATU LAGI TU.. . . HAA PRODUK PE? NK FREE TAK?? http://wasap.my/60196966810/NAKFREEPERFUME http://wasap.my/60196966810/NAKFREEPERFUME http://wasap.my/60196966810/NAKFREEPERFUME #pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyallinone ##selangor#FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #testimonimamomhope #bobodimana #barangbaik #rezekihalal #tolongmemberjual #coway #neelofa #panamadancechallenge #barangkualiti #baikpunya #sis #tolongpromote #ngam #good #aliffaziz #puabu #malaysia

0
10/11/2019
4
ngam Columbia Bum Bag
💯 Original
Material polyester 
Colour Camou
Price RM ❔ murah gila
Got main zip compartment and front zip pocket 
#ngam#jarangxngam#malaysia#quote#ngamxngam#onxon#ppr#moto#ootd#rider#fashion#lifestyle

Columbia Bum Bag 💯 Original Material polyester Colour Camou Price RM ❔ murah gila Got main zip compartment and front zip pocket #ngam#jarangxngam#malaysia#quote#ngamxngam#onxon#ppr#moto#ootd#rider#fashion#lifestyle

3
10/11/2019
11
ngam Sale ‼️ Sempena 10/10
Collections Adidas Cap
💯 Original
Harga serendah RM 150
Boleh usha usha 
Tag member korg yang memerlukan
Musim hujan panas ni kena tutup kepala

#ngam#jarangxngam#ngamxngam#malaysia#hujan#capmurah#ootd#fashion#model#moto#rider#ysuku#rxz#student#lifestyle

Sale ‼️ Sempena 10/10 Collections Adidas Cap 💯 Original Harga serendah RM 150 Boleh usha usha Tag member korg yang memerlukan Musim hujan panas ni kena tutup kepala #ngam#jarangxngam#ngamxngam#malaysia#hujan#capmurah#ootd#fashion#model#moto#rider#ysuku#rxz#student#lifestyle

0
10/11/2019
9
ngam SUAMI KATA PAYUDARA JATUH 
SUAMI DAH START CAKAP , KURANG NAFSU BILA TENGOK....
.
.
Alaaa celaru laaa .. sensitive laaa bila suami complain 
Nak cantik macam dulu balik
.
.
Kenapa nenen boleh jadi buruk ??
.
.
❤️ Faktor usia ❤️ Faktor hamil ❤️ Faktor bersalin ❤️ Faktor menyusu ❤️ Faktor stop yusu anak .
Nak cantik kan balik aset nenen ? 
Memperkenalkan #PINKLADY
.
.
❤️menegangkan saiz payudara ❤️mengembangkan saiz yang mengecut ❤️menaik kan saiz mengendur ❤️melembutkan kulit payudara ❤️mengebukan dan menganjalkan payudara ❤️mengetatkan faraj miss v ❤️menghilangkan keputihan missv ❤️menaikkan pinggul ❤️menaikan seri .
So anda bole amalkan 2 biji sehari
.
Mana yang suka nak baiki aset .. nak cantik balik sila picit link kat bio 👍🏻 #pinkladyoriginalhq #pinklady #nakcantik #barangbaik #terlajakcantik #selangor#FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #testimonimamomhope #bobodimana #barangbaik #rezekihalal #tolongmemberjual #coway #neelofa #panamadancechallenge #barangkualiti #baikpunya #sis #tolongpromote #ngam #good #aliffaziz #puabu #malaysia

SUAMI KATA PAYUDARA JATUH SUAMI DAH START CAKAP , KURANG NAFSU BILA TENGOK.... . . Alaaa celaru laaa .. sensitive laaa bila suami complain Nak cantik macam dulu balik . . Kenapa nenen boleh jadi buruk ?? . . ❤️ Faktor usia ❤️ Faktor hamil ❤️ Faktor bersalin ❤️ Faktor menyusu ❤️ Faktor stop yusu anak . Nak cantik kan balik aset nenen ? Memperkenalkan #PINKLADY . . ❤️menegangkan saiz payudara ❤️mengembangkan saiz yang mengecut ❤️menaik kan saiz mengendur ❤️melembutkan kulit payudara ❤️mengebukan dan menganjalkan payudara ❤️mengetatkan faraj miss v ❤️menghilangkan keputihan missv ❤️menaikkan pinggul ❤️menaikan seri . So anda bole amalkan 2 biji sehari . Mana yang suka nak baiki aset .. nak cantik balik sila picit link kat bio 👍🏻 #pinkladyoriginalhq #pinklady #nakcantik #barangbaik #terlajakcantik #selangor#FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #testimonimamomhope #bobodimana #barangbaik #rezekihalal #tolongmemberjual #coway #neelofa #panamadancechallenge #barangkualiti #baikpunya #sis #tolongpromote #ngam #good #aliffaziz #puabu #malaysia

0
10/10/2019
2
ngam Jeng jeng ! Share sikit close up dengan Handsocks Adra pula 😍

Geram dengan RUFFLES gebu gebas tu .

#auratwanita #handsocksselangor #handsockruffle #handsocks #handsocksadradoubleruffle #cod #ootdfashion #lipmatte #morningmotivation #salamjumaat #ngam #handsocksmalaysia #aurat #bangi #kajang #weddingdress

Jeng jeng ! Share sikit close up dengan Handsocks Adra pula 😍 Geram dengan RUFFLES gebu gebas tu . #auratwanita #handsocksselangor #handsockruffle #handsocks #handsocksadradoubleruffle #cod #ootdfashion #lipmatte #morningmotivation #salamjumaat #ngam #handsocksmalaysia #aurat #bangi #kajang #weddingdress

0
10/10/2019
12
ngam Assalamualaikum , salam jumaat 😉
Ni handsocks warda yang sangat simple.
Sapa macam @eyra.hazali gemar dengan handsocks warda . Korang yang dah try warda ni , apa yang menarik dengan warda ?

#handsocksselangor #handsockruffle #handsocksdalila #handsocksmalaysia #handsockmurah #handsockswarda #handsocksbella #handsocksqasehring #handsocks #lipmatte #lipstick #hantarankawin #ngam #takmelorottakpanas #selangor #selesa

Assalamualaikum , salam jumaat 😉 Ni handsocks warda yang sangat simple. Sapa macam @eyra.hazali gemar dengan handsocks warda . Korang yang dah try warda ni , apa yang menarik dengan warda ? #handsocksselangor #handsockruffle #handsocksdalila #handsocksmalaysia #handsockmurah #handsockswarda #handsocksbella #handsocksqasehring #handsocks #lipmatte #lipstick #hantarankawin #ngam #takmelorottakpanas #selangor #selesa

2
10/10/2019
41
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 💚

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 💚 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/10/2019
11
ngam #Repost @acrocbaticsepaktakraw
• • • • •
#Repost @warisantakraw.my
• • • • •
STL 2019
LIGA PREMIER🔥
ANTARA PEMAIN “IMPORT” YANG BERAKSI DI STL 2019

#siapa pemain import yang terbaik pilihan anda

#warisan#penyambungwarisan#warisantakrawmy
#sepaktakraw#sepaktakrawleague#takrawmalaysia
#sepaktakrawmalaysia#istafsuperseries#takrawmy
#takraw#warisantakraw#stl2019#inimilikkita#ngam

#Repost @acrocbaticsepaktakraw • • • • • #Repost @warisantakraw.my • • • • • STL 2019 LIGA PREMIER🔥 ANTARA PEMAIN “IMPORT” YANG BERAKSI DI STL 2019 #siapa pemain import yang terbaik pilihan anda #warisan#penyambungwarisan#warisantakrawmy #sepaktakraw#sepaktakrawleague#takrawmalaysia #sepaktakrawmalaysia#istafsuperseries#takrawmy #takraw#warisantakraw#stl2019#inimilikkita#ngam

0
10/10/2019
1
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🥰

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🥰 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

2
10/10/2019
12
ngam Cuba menjadi yang lebih Baik InshaAllah 😌

#offshorelife #offshore #ngam

Cuba menjadi yang lebih Baik InshaAllah 😌 #offshorelife #offshore #ngam

0
10/10/2019
115
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🥜

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🥜 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/10/2019
11
ngam Nike SB Zoom Stefan Janoski
💯 Original
Material leather 
Colour Black
Size follow UK size
Price RM ❔

#ngam#ngamxngam#jarangxngam#malysia

Nike SB Zoom Stefan Janoski 💯 Original Material leather Colour Black Size follow UK size Price RM ❔ #ngam#ngamxngam#jarangxngam#malysia

0
10/9/2019
14
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🦄

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🦄 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/9/2019
6
ngam Nike Sb Zoom Stefan Janoski
💯 Original
Material leather 
Colour Black 
Size follow UK size
Boleh buat pi kerja or interview
Price RM ❔

#ngam#jarangxngam#ngamxngam#annualdinner#spin#malaysia#anakmuda#wedding#jobfair#ppr#onxon#dinner#lunch#poli#uitm#student

Nike Sb Zoom Stefan Janoski 💯 Original Material leather Colour Black Size follow UK size Boleh buat pi kerja or interview Price RM ❔ #ngam#jarangxngam#ngamxngam#annualdinner#spin#malaysia#anakmuda#wedding#jobfair#ppr#onxon#dinner#lunch#poli#uitm#student

6
10/9/2019
15
ngam Nike Aerobill Classic Cap
💯 Original
Material cotton+polyester 
Colour Blue
Price RM 150

#ngam#jarangxon#malaysia#boleh#jarangxngam

Nike Aerobill Classic Cap 💯 Original Material cotton+polyester Colour Blue Price RM 150 #ngam#jarangxon#malaysia#boleh#jarangxngam

0
10/9/2019
9
ngam Adidas Original OG
💯 Original
Material leather 
Colour White & Red
Size follow UK size
Price RM 400

#ngam#jarangxon#jarangxngam#ppr#moto#malaysia#ysuku#ootd#fashion#rider#foodpanda#suaraanakmuda#poli#uitm#studentlife#onxon

Adidas Original OG 💯 Original Material leather Colour White & Red Size follow UK size Price RM 400 #ngam#jarangxon#jarangxngam#ppr#moto#malaysia#ysuku#ootd#fashion#rider#foodpanda#suaraanakmuda#poli#uitm#studentlife#onxon

0
10/9/2019
12
ngam Puma Ralph Sampson Lo
💯 Original
Material leather 
Colour White & Blue
Size follow UK size
Price RM 350

#ngam#ngam❌ngam#ngamxngam#jarangxngam#malaysia#wrc19#ootd#fashion#kualalumpur#casingiphonemalaysia#student#upm#uitm#suaraanakmuda

Puma Ralph Sampson Lo 💯 Original Material leather Colour White & Blue Size follow UK size Price RM 350 #ngam#ngam❌ngam#ngamxngam#jarangxngam#malaysia#wrc19#ootd#fashion#kualalumpur#casingiphonemalaysia#student#upm#uitm#suaraanakmuda

2
10/9/2019
12
ngam Nike Classic Cortez 💯 Original
Material leather 
Colour White Blue Red
Size follow UK size
Price RM 415

#ngam#jarangxon#jarangxngam#malaysia#moto#ysuku#ootd#fashion#ngamxngam#ngamteroxx#kasutmurah

Nike Classic Cortez 💯 Original Material leather Colour White Blue Red Size follow UK size Price RM 415 #ngam#jarangxon#jarangxngam#malaysia#moto#ysuku#ootd#fashion#ngamxngam#ngamteroxx#kasutmurah

0
10/9/2019
7
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🍦

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🍦 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

2
10/9/2019
13
ngam Dah sarapan ke tu?

Pak kodi nak kabo ni, selain warung-warung, #kopipakkodi pun boleh dapatkan di kedai-kedai mamak juga

#pilihankakiwarung
#adarasa
#ngam

Dah sarapan ke tu? Pak kodi nak kabo ni, selain warung-warung, #kopipakkodi pun boleh dapatkan di kedai-kedai mamak juga #pilihankakiwarung #adarasa #ngam

0
10/9/2019
9
ngam Geng mari doakan Dan support kumpulan Jambuz !! Tapai dan tauke #janganisapgam #uppupp #gandinganPadu #ngam #y15  #yamaha #vape

Geng mari doakan Dan support kumpulan Jambuz !! Tapai dan tauke #janganisapgam #uppupp #gandinganPadu #ngam #y15 #yamaha #vape

1
10/9/2019
40
ngam Buat baik 99 kali, terbuat jahat sekali je tapi yang 99 kali org lupa; Yang sekali tu laa orang ingat sampai mati”)
•
•
•
#view #lawakkerder #lawaking #lawaktahapdewa #lawakhangit #ayatokirishima #ayatjiwangkarat #deep #ngam #insan #ytjt #atokpesan @ayat.sentap @ayat.twitter.jiwang @kata.atok @ayatdeep.__ #tiktokmemes #tiktokmalay #tiktokmalaysiaofficial #funimatechallenge #funimate #funimateedit #boek #sayang

Buat baik 99 kali, terbuat jahat sekali je tapi yang 99 kali org lupa; Yang sekali tu laa orang ingat sampai mati”) • • • #view #lawakkerder #lawaking #lawaktahapdewa #lawakhangit #ayatokirishima #ayatjiwangkarat #deep #ngam #insan #ytjt #atokpesan @ayat.sentap @ayat.twitter.jiwang @kata.atok @ayatdeep.__ #tiktokmemes #tiktokmalay #tiktokmalaysiaofficial #funimatechallenge #funimate #funimateedit #boek #sayang

1
10/9/2019
123
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🌈

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🌈 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/9/2019
14
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🍫

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🍫 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/8/2019
10
ngam 14 hour ride with 1 stop in what felt like a washing machine of a minivan, imagine the shock when I found a decent photo. But I guess life here is just that great. 
#huayxaitoluangprabang #southeastasia #laos #live #life #tothefullest #cabin #wouldlivehere #everythingyouneed #bestway #explore #movingshot #travelfun #ngam

14 hour ride with 1 stop in what felt like a washing machine of a minivan, imagine the shock when I found a decent photo. But I guess life here is just that great. #huayxaitoluangprabang #southeastasia #laos #live #life #tothefullest #cabin #wouldlivehere #everythingyouneed #bestway #explore #movingshot #travelfun #ngam

0
10/8/2019
6
ngam ❌Sold out❌
Columbia Hip Pack
💯 Original
Material polyester 
Colour purple
Got main zip compartment and front zip pocket 
Weather resistant exterior 
Tak akan pudar colour or koyak
Price RM 190

#ngam#ngam❌ngam#malaysia#jarangxon#fashion#ootd#skate#anakmuda#suara#iphone#jarangxngam#ppr#moto#y15malaya_official

❌Sold out❌ Columbia Hip Pack 💯 Original Material polyester Colour purple Got main zip compartment and front zip pocket Weather resistant exterior Tak akan pudar colour or koyak Price RM 190 #ngam#ngam❌ngam#malaysia#jarangxon#fashion#ootd#skate#anakmuda#suara#iphone#jarangxngam#ppr#moto#y15malaya_official

0
10/8/2019
13
ngam Adidas Original Cross Bag
💯 Original
Material polyester 
Colour Grey and black
Got main zip compartment and front zip pocket 
Water repellent coating
Price RM 250

#ngam#jarangxon#jarangxngam#ngamxngam#onxon#ppr#moto#malaysia#anakmuda#kelantan#ysuku#race#ootd#skate#fashion#rider#rugby#rugbyworldcup#

Adidas Original Cross Bag 💯 Original Material polyester Colour Grey and black Got main zip compartment and front zip pocket Water repellent coating Price RM 250 #ngam#jarangxon#jarangxngam#ngamxngam#onxon#ppr#moto#malaysia#anakmuda#kelantan#ysuku#race#ootd#skate#fashion#rider#rugby#rugbyworldcup#

0
10/8/2019
9
ngam Adidas Original Waist Bag
💯 Original
Material polyester velour
Colour Blue
Got two separate zip pockets 
Price RM 190

#ngam#jarangxngam#malaysia#anakmuda#viral#ootd#fashion#onz#moto#ysuku#y15malaysia#madness#uitm#studentlife#paduterox

Adidas Original Waist Bag 💯 Original Material polyester velour Colour Blue Got two separate zip pockets Price RM 190 #ngam#jarangxngam#malaysia#anakmuda#viral#ootd#fashion#onz#moto#ysuku#y15malaysia#madness#uitm#studentlife#paduterox

0
10/8/2019
16
ngam Adidas Original CrossBody Bag
💯 Original
Material Polyester 
Colour Blue
Got two separate zip pockets 
Adjustable waist strap
Price RM 190

#ngam#ngam❌ngam#jarangxngam#ppr#malaysia#onz#moto#ootd#rider#konvoi#shahalam#studentlife#uitm#takaful#coway#aia#ejen

Adidas Original CrossBody Bag 💯 Original Material Polyester Colour Blue Got two separate zip pockets Adjustable waist strap Price RM 190 #ngam#ngam❌ngam#jarangxngam#ppr#malaysia#onz#moto#ootd#rider#konvoi#shahalam#studentlife#uitm#takaful#coway#aia#ejen

0
10/8/2019
10
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 💝

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 💝 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/8/2019
14
ngam Limited Time ‼️‼️
Oakley Belt Bag
Material nylon
Colour Blue/Highlight 
Price RM 205

#malaysia#salebag#moto#ysuku#ootd#fashion#ngam#jarangxon#jarangxngam#padu#legitt

Limited Time ‼️‼️ Oakley Belt Bag Material nylon Colour Blue/Highlight Price RM 205 #malaysia#salebag#moto#ysuku#ootd#fashion#ngam#jarangxon#jarangxngam#padu#legitt

0
10/8/2019
4
ngam REGULAR PATTERN!!! LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu  #ysuku #merdeka  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku

REGULAR PATTERN!!! LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT! 1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL 2)Arked Mara kajang * * ❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE High quality cotton. ❤️Material kain Yang sangat berquality. ❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. * * 👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws Www.Wasap.my/+601133305851 These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu #ysuku #merdeka #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku

0
10/7/2019
2
ngam REGULAR PATTERN!!!❤️
Size M-5XL

LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu  #ysuku #merdeka  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku

REGULAR PATTERN!!!❤️ Size M-5XL LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT! 1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL 2)Arked Mara kajang * * ❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE High quality cotton. ❤️Material kain Yang sangat berquality. ❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. * * 👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws Www.Wasap.my/+601133305851 These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu #ysuku #merdeka #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku

0
10/7/2019
1
ngam Fila Bum Bag
💯 Original 
Material polyester 
Colour White Red Blue
Price RM 150

#malaysia#matmoto#rempit#ngam#jarangxngam#ppr#onxon#kl#lcv1#ysuku

Fila Bum Bag 💯 Original Material polyester Colour White Red Blue Price RM 150 #malaysia#matmoto#rempit#ngam#jarangxngam#ppr#onxon#kl#lcv1#ysuku

1
10/7/2019
20
ngam Nike Heritage Crossbody Bag
💯 Original 
Material polyester 
Colour Grey
Price RM 150

#ngam#jarangxon#jarangxngam#ppr#malaysia#rempit#ysuku#y15#y15malaya_official#135lc

Nike Heritage Crossbody Bag 💯 Original Material polyester Colour Grey Price RM 150 #ngam#jarangxon#jarangxngam#ppr#malaysia#rempit#ysuku#y15#y15malaya_official#135lc

0
10/7/2019
12
ngam Ellesse Waist Bag
💯 Original 
Material polyester 
Colour Black
Price RM 150 
#ngam#ngam❌ngam#jarangxngam#malaysia#moto#rider#konvoi#y15malaysia#rempit#ppr

Ellesse Waist Bag 💯 Original Material polyester Colour Black Price RM 150 #ngam#ngam❌ngam#jarangxngam#malaysia#moto#rider#konvoi#y15malaysia#rempit#ppr

0
10/7/2019
13
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 💐

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 💐 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/7/2019
6
ngam Thank you for printing with us. 
Customer happy, kami pun happy.ha!

What design do you have in mind? Are you in trouble in pouring your creative thinking down into a paper? Worry no more, Ngam-ngam tshirt can surely help you with that. 
Contact us now to  print your design in a tshirt. #ideaitumahal

0143753359 (kachong) whatsapp only

#entrepreneur #business #tshirt #local #kotakinabalu #sabah #Ngam-ngam

Thank you for printing with us. Customer happy, kami pun happy.ha! What design do you have in mind? Are you in trouble in pouring your creative thinking down into a paper? Worry no more, Ngam-ngam tshirt can surely help you with that. Contact us now to print your design in a tshirt. #ideaitumahal 0143753359 (kachong) whatsapp only #entrepreneur #business #tshirt #local #kotakinabalu #sabah #Ngam-ngam

0
10/7/2019
28
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🍨

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🍨 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/6/2019
8
ngam ; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🐬

IG : Faalicious Kitchen

Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp.

FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen)
📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) .
📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) .

#FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

; Terima kasih dari Faalicious kitchen 🐬 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

0
10/5/2019
13
ngam #Ngam xNgam 
#boek

#Ngam xNgam #boek

1
10/5/2019
26
ngam #Ngam x Ngam 
#coment cikit

#Ngam x Ngam #coment cikit

1
10/5/2019
27
ngam Ngam bosskur socks dari @burn.sock ni🔥

#stoking #stokingmurah #stokingmurahmalaysia #ngam

Ngam bosskur socks dari @burn.sock ni🔥 #stoking #stokingmurah #stokingmurahmalaysia #ngam

0
10/5/2019
54
ngam #Repost @warisantakraw.my
• • • • •
STL 2019
LIGA PREMIER🔥
ANTARA PEMAIN “IMPORT” YANG BERAKSI DI STL 2019

#siapa pemain import yang terbaik pilihan anda

#warisan#penyambungwarisan#warisantakrawmy
#sepaktakraw#sepaktakrawleague#takrawmalaysia
#sepaktakrawmalaysia#istafsuperseries#takrawmy
#takraw#warisantakraw#stl2019#inimilikkita#ngam

#Repost @warisantakraw.my • • • • • STL 2019 LIGA PREMIER🔥 ANTARA PEMAIN “IMPORT” YANG BERAKSI DI STL 2019 #siapa pemain import yang terbaik pilihan anda #warisan#penyambungwarisan#warisantakrawmy #sepaktakraw#sepaktakrawleague#takrawmalaysia #sepaktakrawmalaysia#istafsuperseries#takrawmy #takraw#warisantakraw#stl2019#inimilikkita#ngam

6
10/5/2019
1084
ngam Vape On jap..sambil isap okok daun..layannnn
#mashroom#BalBol#AciKetom#aciSting#nGam#okokDaun#bOng

Vape On jap..sambil isap okok daun..layannnn #mashroom#BalBol#AciKetom#aciSting#nGam#okokDaun#bOng

0
10/5/2019
10
ngam 💟BAJU PALING LATEST💟
.RM68 JER GUYSSS termasuk postage🤑🤑‼️‼️
---------------
---------------
--------------- Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu  #ysuku #merdeka  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku #125z #RXZ #Himalaya #

💟BAJU PALING LATEST💟 .RM68 JER GUYSSS termasuk postage🤑🤑‼️‼️ --------------- --------------- --------------- Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!! Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕 - - - ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️ * * LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT! 1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL 2)Arked Mara kajang * * ❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE High quality cotton. ❤️Material kain Yang sangat berquality. ❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. * * 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern) 👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws Www.Wasap.my/+601133305851 These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu #ysuku #merdeka #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku #125z #RXZ #Himalaya #

0
10/5/2019
2
ngam 💟BAJU PALING LATEST💟
.RM68 JER GUYSSS termasuk postage🤑🤑‼️‼️
---------------
---------------
--------------- Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu  #ysuku #merdeka  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku #125z #RXZ #Himalaya #

💟BAJU PALING LATEST💟 .RM68 JER GUYSSS termasuk postage🤑🤑‼️‼️ --------------- --------------- --------------- Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!! Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕 - - - ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️ * * LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT! 1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL 2)Arked Mara kajang * * ❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE High quality cotton. ❤️Material kain Yang sangat berquality. ❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. * * 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern) 👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws Www.Wasap.my/+601133305851 These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu #ysuku #merdeka #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #batikviral2019 #bajubatik2019 #batikhipster #hipster #padu #ysuku #yamaha #bajukerja #lepaklu #ngam #jenteraku #125z #RXZ #Himalaya #

0
10/5/2019
3