Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #giveawaymalaysia Instagram giveawaymalaysia hashtag, #giveawaymalaysia meaning giveawaymalaysia photos

giveawaymalaysia 7 HARI GUNA PROFIX KULIT MUKA MAKIN BERSIH!
.
.
BEKAS JERAWAT KAT PIPI & DAHI MAKIN KURANG!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

7 HARI GUNA PROFIX KULIT MUKA MAKIN BERSIH! . . BEKAS JERAWAT KAT PIPI & DAHI MAKIN KURANG! . . ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

0
9/15/2019
0
giveawaymalaysia Hi Semua! 
Contest #eatrainbowwithkwachee masih berjalan. Kami akan panjangkan tempoh contest sehinggga rabu depan kerana terdapat kekeliruan dalam post sebelum ini. .

Bagi yang dah join - terima kasih. Definitely will gift everyone's effort! Kepada yang dah tag kawan kawan dan masih nak join, boleh join lagi. Forget about the repost.
.
.

Like this post. 
Follow us @kwacheebox 
Post a picture of your kid's favorite fruit/veggies/meal and tag us @kwacheebox and #eatrainbowwithkwachee . Tell us the story about it. .

Mana tahu boleh menang hadiah Kwacheebox RM120 dan cenderamata voucher 50%! Maaf atas kekeliruan post 🙏🙏🙏
.
.

#kwacheebox #bentoboxmalaysia #bekalanak #bentoanak #contestmalaysia #giveawaycontestmalaysia #giveawaymalaysia

Hi Semua! Contest #eatrainbowwithkwachee masih berjalan. Kami akan panjangkan tempoh contest sehinggga rabu depan kerana terdapat kekeliruan dalam post sebelum ini. . Bagi yang dah join - terima kasih. Definitely will gift everyone's effort! Kepada yang dah tag kawan kawan dan masih nak join, boleh join lagi. Forget about the repost. . . Like this post. Follow us @kwacheebox Post a picture of your kid's favorite fruit/veggies/meal and tag us @kwacheebox and #eatrainbowwithkwachee . Tell us the story about it. . Mana tahu boleh menang hadiah Kwacheebox RM120 dan cenderamata voucher 50%! Maaf atas kekeliruan post 🙏🙏🙏 . . #kwacheebox #bentoboxmalaysia #bekalanak #bentoanak #contestmalaysia #giveawaycontestmalaysia #giveawaymalaysia

1
9/15/2019
1
giveawaymalaysia 7 HARI GUNA PROFIX KULIT MUKA MAKIN BERSIH!
.
.
BEKAS JERAWAT KAT PIPI & DAHI MAKIN KURANG!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

7 HARI GUNA PROFIX KULIT MUKA MAKIN BERSIH! . . BEKAS JERAWAT KAT PIPI & DAHI MAKIN KURANG! . . ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

0
9/15/2019
1
giveawaymalaysia Reposted from @mohon.terasa -  GIVE AWAY yg dinanti-nantikan
.
@mohon.terasa GIVE AWAY
ats tajaan: @mrs.whitening_secret
.
Update:
.
Untuk penyertaan:
🍀Like this post
🍀Follow @mohon.terasa & @mrs.whitening_secret
🍀Repost this post (di feed) and tag @mohon.terasa
🍀Comment DONE
.
Penyertaan istimewa
1. Like post
2. Tag 5 org kawan
3. Komen 'done'
(Hadiahnya pun istimewa)
.
Extra entry:
Buy  polaroid from @mohon.terasa and get 5 entry
.
Winner akan dipilih melalui cabutan bertuah
.
⚠️Yang tak ikut syarat sepenuhnya akan dibatalkan penyertaan
.
Price: 50pcs polaroid 💘
.
#quote #quotes #quotemelayu #mohonterasa #quoteoftheday #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann

Reposted from @mohon.terasa - GIVE AWAY yg dinanti-nantikan . @mohon.terasa GIVE AWAY ats tajaan: @mrs.whitening_secret . Update: . Untuk penyertaan: 🍀Like this post 🍀Follow @mohon.terasa & @mrs.whitening_secret 🍀Repost this post (di feed) and tag @mohon.terasa 🍀Comment DONE . Penyertaan istimewa 1. Like post 2. Tag 5 org kawan 3. Komen 'done' (Hadiahnya pun istimewa) . Extra entry: Buy polaroid from @mohon.terasa and get 5 entry . Winner akan dipilih melalui cabutan bertuah . ⚠️Yang tak ikut syarat sepenuhnya akan dibatalkan penyertaan . Price: 50pcs polaroid 💘 . #quote #quotes #quotemelayu #mohonterasa #quoteoftheday #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann

0
9/15/2019
1
giveawaymalaysia Hati-hati skg banyak scammer online ubat tinggi sebab memang BEST SELLER. Banyak report dah bankin tp barang xsampai.
.
Only @tinggi_berjaye.my TRUSTED SELLER NO-1 DI MALAYSIA. If by postlaju, 2-3 hari barang sampai.
.
.
If awak dah pernah kene scam, laju chat admin. Diaorang maybe boleh tolong. Sebab @tinggi_berjaye.my akan report dkt company.
.
Be Smart buyer !
Jangan lewatkan promo raya ye.... ade bnyak diskaun.... 🤗🤗😇 whatsapp admin Sah : +60108875469
.
.
#ubattinggi #ubattinggimalaysia #heightup #heightupmalaysia #peninggibadanmalaysia #heightupmurah #igshopmurah #igshopmalaysia #lokalah #olshopmalaysia #tiensmalaysia #igersmalaya #jeragat #parut #giveawaymalaysia #greenmaskmalaysia

Hati-hati skg banyak scammer online ubat tinggi sebab memang BEST SELLER. Banyak report dah bankin tp barang xsampai. . Only @tinggi_berjaye.my TRUSTED SELLER NO-1 DI MALAYSIA. If by postlaju, 2-3 hari barang sampai. . . If awak dah pernah kene scam, laju chat admin. Diaorang maybe boleh tolong. Sebab @tinggi_berjaye.my akan report dkt company. . Be Smart buyer ! Jangan lewatkan promo raya ye.... ade bnyak diskaun.... 🤗🤗😇 whatsapp admin Sah : +60108875469 . . #ubattinggi #ubattinggimalaysia #heightup #heightupmalaysia #peninggibadanmalaysia #heightupmurah #igshopmurah #igshopmalaysia #lokalah #olshopmalaysia #tiensmalaysia #igersmalaya #jeragat #parut #giveawaymalaysia #greenmaskmalaysia

0
9/15/2019
1
giveawaymalaysia Taknak lagi ke join dropship by @bizdrop ni ? Sumpah 100% takrugi gila join dropship ni makin untung adalah . Modal rm50 je wey . Dah boleh dapat pendapatan sendiri wey cuma rajin atau malas je . Takpercaya pergi tengok ig dia sekarang @bizdrop @bizdrop @bizdrop . Dorang pun ada buat giveaway tau hadiah bukan biasa biasa dapat rm1000 cash bosskuuuuuu 😱😱😱😱 . Siapa jee taknak just kena ikut 4 step dia je takpayah keluar kan satu sen pun dia boleh bagi rm1000 sekelip mata . Taknak join ke ? Mana tahu ada rezeki kan . Belum cuba belum tahu . Ikut 4 step dia je weyyyyyy 😍😍😍😍 . Dapat rm1000 boleh keluar kan modal rm50 takrugi pun tiap bulan duit masyuk takkisah pelajar ke suri rumah ke dah bekerja pun boleh 😍😍😍😍😍 . @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop . Kalau rasa kurang yakin lagi boleh tengok ig @bizdropresult dekat sana semua ada feedback dropship yang dah join dropship @bizdrop ni . 100% dari feedback dropship dorang jangan risau .

@bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop

#dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #giveaway #giveawaycontest #giveaways #giveawaytime #giveawaymalaysia #bizdrop #bizdropadalahpilihanyangbijak #bizdropship #bizdrop #giveawaybiz

Taknak lagi ke join dropship by @bizdrop ni ? Sumpah 100% takrugi gila join dropship ni makin untung adalah . Modal rm50 je wey . Dah boleh dapat pendapatan sendiri wey cuma rajin atau malas je . Takpercaya pergi tengok ig dia sekarang @bizdrop @bizdrop @bizdrop . Dorang pun ada buat giveaway tau hadiah bukan biasa biasa dapat rm1000 cash bosskuuuuuu 😱😱😱😱 . Siapa jee taknak just kena ikut 4 step dia je takpayah keluar kan satu sen pun dia boleh bagi rm1000 sekelip mata . Taknak join ke ? Mana tahu ada rezeki kan . Belum cuba belum tahu . Ikut 4 step dia je weyyyyyy 😍😍😍😍 . Dapat rm1000 boleh keluar kan modal rm50 takrugi pun tiap bulan duit masyuk takkisah pelajar ke suri rumah ke dah bekerja pun boleh 😍😍😍😍😍 . @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop . Kalau rasa kurang yakin lagi boleh tengok ig @bizdropresult dekat sana semua ada feedback dropship yang dah join dropship @bizdrop ni . 100% dari feedback dropship dorang jangan risau . @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop @bizdrop #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #giveaway #giveawaycontest #giveaways #giveawaytime #giveawaymalaysia #bizdrop #bizdropadalahpilihanyangbijak #bizdropship #bizdrop #giveawaybiz

0
9/15/2019
1
giveawaymalaysia Don't give up!
10 DAYS LEFT !
Stand a chance to win a prize.
Simple je. Korang jadi follower aktif then boleh dapat HADIAH FREE !

Note : Untuk Malaysians only!

Macam mana nak jadi follower aktif?
1. WAJIB FOLLOW @kbeauty.tira
2. LIKE & COMMENT dekat setiap post dekat ig @kbeauty.tira 
Simple kan?

Nama siapa yang kerap keluar dekat notification tu, dia lah menang.
30 September nanti sis announce 😊

Good luck!

#koreanbeauty #giveawaymalaysia #freegiftmalaysia #giveaway #giveawaycontest #giveawaycontestmalaysia #luckydraw #luckydrawmalaysia #koreanbeautymalaysia #koreanskincaremalaysia

Don't give up! 10 DAYS LEFT ! Stand a chance to win a prize. Simple je. Korang jadi follower aktif then boleh dapat HADIAH FREE ! Note : Untuk Malaysians only! Macam mana nak jadi follower aktif? 1. WAJIB FOLLOW @kbeauty.tira 2. LIKE & COMMENT dekat setiap post dekat ig @kbeauty.tira Simple kan? Nama siapa yang kerap keluar dekat notification tu, dia lah menang. 30 September nanti sis announce 😊 Good luck! #koreanbeauty #giveawaymalaysia #freegiftmalaysia #giveaway #giveawaycontest #giveawaycontestmalaysia #luckydraw #luckydrawmalaysia #koreanbeautymalaysia #koreanskincaremalaysia

8
9/15/2019
12
giveawaymalaysia Tak lama dah lagiii!
.
.
Rasa2 boley menamg x?
.
.
Ke masih belum cuba?
.
👉 https://jutawan2step.com/1605760 👈
.
Klu nak bnyk lagi hadiah, klik link di bio (xda tempoh terhad)
.
#givea #giveaway #giveaways #gift #giveawaycontest #giveawaymalaysia #tonewow

Tak lama dah lagiii! . . Rasa2 boley menamg x? . . Ke masih belum cuba? . 👉 https://jutawan2step.com/1605760 👈 . Klu nak bnyk lagi hadiah, klik link di bio (xda tempoh terhad) . #givea #giveaway #giveaways #gift #giveawaycontest #giveawaymalaysia #tonewow

1
9/15/2019
5
giveawaymalaysia 🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC  C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj !
.
.
✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍)
✔RAM 2GB
.
.
.
Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍
.
.
Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎
.
.
Tekan link dibio utk wasap 
0126770226(maria)

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest
#hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping
#lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj ! . . ✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍) ✔RAM 2GB . . . Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍 . . Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎 . . Tekan link dibio utk wasap 0126770226(maria) #murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest #hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

0
9/15/2019
3
giveawaymalaysia JOM.BER-PROFIX!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

JOM.BER-PROFIX! . . ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

0
9/15/2019
1
giveawaymalaysia JOM.BER-PROFIX!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

JOM.BER-PROFIX! . . ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

3
9/15/2019
31
giveawaymalaysia 🌎INT’L GIVEAWAY + REVIEW🌎⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⬇️TRANSLATE BAHASA INDONESIA DI COMMENT⬇️⁣⁣
⁣⁣
I’m so excited to host a #giveaway collaboration with @kichio_beauty (known as Kicho in Korea) is sister brand of @commleaf_official , they just launched "Sheep Oil Cream" at costco USA! Keep reading for the opportunity to win this product for 2 winners! 🎊⁣⁣⁣⁣⁣⁣
〰️⁣⁣⁣
The cream enrich with lanolin and 8 berries extracts. Lanolin oil is very similar to sebum secretes by our skin, it provides moisture, softens the skin, improves overal texture, reduces appearances fine lines and wrinkles as well. ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
8 berries extracts from sea buckthorn, blueberry, acai palm, strawberry, raspberry, black mulberry, cranberry & goji berry fruit, are natural source of vitamin C and anthocyanine. It evens out skin tone, provides antioxidant and wrinkle care.⁣⁣
⁣⁣⁣
It is formulated without T.E.A, artificial scents, mineral oil, isopropyl alcohol, parabens, urea, heavy metals & formaldehydes.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
It has soft creamy, emollient-to-occlusive texture with sweet berry scent from EOs. It glides well on the skin, delivers an intensive moisture without smothering my skin. It leaves a velvet finish and doesn't feel greasy at all. Makes my skin feels soft and plump. ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
I love using it as sleeping mask or stand-alone moisturizer. I need to layer two to three face creams at night before but now I just need this one product to lock the moisture in. When I use it in the morning before make up, it makes my complexion looks natural and radiance. I really recommend this product for people with dry skin.⁣⁣⁣
〰️⁣⁣⁣
🔎RULES⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣1️⃣ Follow @kamuskinblog and @kichio_beauty⁣⁣⁣
2️⃣ Like this post⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣
3️⃣ Spread the good news saying "Kichio Beauty has launched at Costco USA" and tag 3 friends⁣⁣⁣
4️⃣Repost this on your story for 24 hours and make sure to tag me and @kichio_beauty⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⚠️DISCLAIMER ⁣⁣⁣⁣
Not affiliate with instagram, will take place until September 22, UTC +7⁣⁣. No fake / giveaway account⁣⁣. Private account must be public so I can check your entries. Kichio will cover all shipping cost, but will not responsible once the package has shipped (damage, lost, additional fee, taxes, etc

🌎INT’L GIVEAWAY + REVIEW🌎⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⬇️TRANSLATE BAHASA INDONESIA DI COMMENT⬇️⁣⁣ ⁣⁣ I’m so excited to host a #giveaway collaboration with @kichio_beauty (known as Kicho in Korea) is sister brand of @commleaf_official , they just launched "Sheep Oil Cream" at costco USA! Keep reading for the opportunity to win this product for 2 winners! 🎊⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 〰️⁣⁣⁣ The cream enrich with lanolin and 8 berries extracts. Lanolin oil is very similar to sebum secretes by our skin, it provides moisture, softens the skin, improves overal texture, reduces appearances fine lines and wrinkles as well. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 8 berries extracts from sea buckthorn, blueberry, acai palm, strawberry, raspberry, black mulberry, cranberry & goji berry fruit, are natural source of vitamin C and anthocyanine. It evens out skin tone, provides antioxidant and wrinkle care.⁣⁣ ⁣⁣⁣ It is formulated without T.E.A, artificial scents, mineral oil, isopropyl alcohol, parabens, urea, heavy metals & formaldehydes.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ It has soft creamy, emollient-to-occlusive texture with sweet berry scent from EOs. It glides well on the skin, delivers an intensive moisture without smothering my skin. It leaves a velvet finish and doesn't feel greasy at all. Makes my skin feels soft and plump. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ I love using it as sleeping mask or stand-alone moisturizer. I need to layer two to three face creams at night before but now I just need this one product to lock the moisture in. When I use it in the morning before make up, it makes my complexion looks natural and radiance. I really recommend this product for people with dry skin.⁣⁣⁣ 〰️⁣⁣⁣ 🔎RULES⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣1️⃣ Follow @kamuskinblog and @kichio_beauty⁣⁣⁣ 2️⃣ Like this post⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 3️⃣ Spread the good news saying "Kichio Beauty has launched at Costco USA" and tag 3 friends⁣⁣⁣ 4️⃣Repost this on your story for 24 hours and make sure to tag me and @kichio_beauty⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⚠️DISCLAIMER ⁣⁣⁣⁣ Not affiliate with instagram, will take place until September 22, UTC +7⁣⁣. No fake / giveaway account⁣⁣. Private account must be public so I can check your entries. Kichio will cover all shipping cost, but will not responsible once the package has shipped (damage, lost, additional fee, taxes, etc

46
9/15/2019
248
giveawaymalaysia What makes our item different from others? This is the reason!✅ whatsapp 0135944401 for the info ❤️ .
#mutehspraysusu #dropfoundation #giveawaymalaysia #paidreviewmurah #produkkecantikan #hargamurah #pinkladymurah #shaliciousmurah

What makes our item different from others? This is the reason!✅ whatsapp 0135944401 for the info ❤️ . #mutehspraysusu #dropfoundation #giveawaymalaysia #paidreviewmurah #produkkecantikan #hargamurah #pinkladymurah #shaliciousmurah

1
9/15/2019
5
giveawaymalaysia #Repost @sinabana.hq (@get_repost)
・・・
REPOST ,FOLLOW! TAG & WIN CONTEST BERMULA SEKARANG! 3 PEMENANG AKAN DIPILIH DAN BERPELUANG UNTUK MEMENANGI SEHELAI TUDUNG BAWAL SWAROVSKI BY SINABANA !WOW 🎉
.
.
JOM SERTAI CONTEST, TAG & WIN' .
.
So, HOW TO WIN:
.
.
💛Follow account @sinabana.hq
.
💛Repost this post
.
💛Tag 5 friends as much as posibble in comment below
.
💛And we will choose 3 winners randomly! (We will also screenshot the last 3 commentors as a lucky winner!)
.
For those who doesn't follow the instruction will be disqualified! .

The winners will be announced (17 September 2019) 🔥
.
LET YOUR FRIENDS KNOW ABOUT US! 💋 
JOM JOM JOM TAG & WIN!! .
.
#repost #tagandwin  #giveawaycontest #tagyourbestfriend #tagdanmenang #win #bawalswarovski #swarovskioriginal #tagandwinmalaysia #pemenang #giveaway #percuma #igshop #bawalswarovskioriginal
#giveawaymalaysia

#Repost @sinabana.hq (@get_repost) ・・・ REPOST ,FOLLOW! TAG & WIN CONTEST BERMULA SEKARANG! 3 PEMENANG AKAN DIPILIH DAN BERPELUANG UNTUK MEMENANGI SEHELAI TUDUNG BAWAL SWAROVSKI BY SINABANA !WOW 🎉 . . JOM SERTAI CONTEST, TAG & WIN' . . So, HOW TO WIN: . . 💛Follow account @sinabana.hq . 💛Repost this post . 💛Tag 5 friends as much as posibble in comment below . 💛And we will choose 3 winners randomly! (We will also screenshot the last 3 commentors as a lucky winner!) . For those who doesn't follow the instruction will be disqualified! . The winners will be announced (17 September 2019) 🔥 . LET YOUR FRIENDS KNOW ABOUT US! 💋 JOM JOM JOM TAG & WIN!! . . #repost #tagandwin #giveawaycontest #tagyourbestfriend #tagdanmenang #win #bawalswarovski #swarovskioriginal #tagandwinmalaysia #pemenang #giveaway #percuma #igshop #bawalswarovskioriginal #giveawaymalaysia

0
9/15/2019
0
giveawaymalaysia Assalamualaikum semua 😊 
Kami akan mengadakan Tag And Win Contest very soon. So kriteria pemenang ialah seperti berikut.
-
🕴️Follower aktif. Rajin tag kawan2 anda, repost atau komen dekat mana-mana gambar @jubahrm100, so kami boleh notice bahawa anda adalah follower aktif kami 😊

Kami akan pilih pemenang secara random 🍒 Hadiah misteri menanti 😉

Contest akan berakhir sejurus nama pemenang di umum pada bila-bila masa start dari hari ini 😎

Komen yang murni-murni je tau 💗

#tagandwincontest #tagandwinmalaysia #giveawaycontest #giveawaymalaysia #tagsomeone #contestmalaysia

Assalamualaikum semua 😊 Kami akan mengadakan Tag And Win Contest very soon. So kriteria pemenang ialah seperti berikut. - 🕴️Follower aktif. Rajin tag kawan2 anda, repost atau komen dekat mana-mana gambar @jubahrm100, so kami boleh notice bahawa anda adalah follower aktif kami 😊 Kami akan pilih pemenang secara random 🍒 Hadiah misteri menanti 😉 Contest akan berakhir sejurus nama pemenang di umum pada bila-bila masa start dari hari ini 😎 Komen yang murni-murni je tau 💗 #tagandwincontest #tagandwinmalaysia #giveawaycontest #giveawaymalaysia #tagsomeone #contestmalaysia

3
9/15/2019
13
giveawaymalaysia 🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC  C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj !
.
.
✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍)
✔RAM 2GB
. .
.
Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍
.
.
Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎
.
.
Tekan link dibio utk wasap 
0126770226(maria)

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#cintabelumtamattempoh#bellaastillah #contest
#hadiah#promosiraya#hargapromosi#lawak#lawakhambar
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping
#lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj ! . . ✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍) ✔RAM 2GB . . . Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍 . . Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎 . . Tekan link dibio utk wasap 0126770226(maria) #murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#cintabelumtamattempoh#bellaastillah #contest #hadiah#promosiraya#hargapromosi#lawak#lawakhambar #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

0
9/15/2019
6
giveawaymalaysia "CONSIGN"
•
G-SHOCK SKELETON SERIES DW-5600SK
•
✅✅CONDITION: NEW
✅✅WARRANTY: 1 YEAR
✅✅PRICE: RM500
✅✅COD: KAJANG
✅✅0️⃣1️⃣6️⃣8️⃣0️⃣6️⃣6️⃣3️⃣1️⃣7️⃣
•
Sesiapa Yang Mencari Barang Berjenama New/Preloved/ Ready Stock/ Pre Order 💯% Authentic/Legit dari JAPAN🇯🇵 Boleh follow Link di Bawah⬇️⬇️
•
📱📱FB PAGE: https://m.facebook.com/aregallerys/?ref=bookmarks
•
📱📱INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ar_egallerys/
•
📱📱TELEGRAM: https://t.me/aregallerys
•
✅✅Sebarang pertanyaan boleh direct PM/WS: http://www.wasap.my/60168066317
•
#gshock #gshockmalaysia #gshocklover #gshockmurah #gshockwatch #gshockcollector #gshockmalaysiacommunity #kakigshock #jammurah #gshocksmurf #gshockjdt #jdt #gshockwolverine #gshocksouthern  #gshockdw  #casio #gshockcasio  #malaysia #allasone #gshockallasone #giveaway #giveawaymalaysia #gshockdw6900original #gshockrangemanmurah #gshockdw6900murah #gshockskeleton #dw6900 #gshockdw5900 #gshockskeletonseries #aregallery

"CONSIGN" • G-SHOCK SKELETON SERIES DW-5600SK • ✅✅CONDITION: NEW ✅✅WARRANTY: 1 YEAR ✅✅PRICE: RM500 ✅✅COD: KAJANG ✅✅0️⃣1️⃣6️⃣8️⃣0️⃣6️⃣6️⃣3️⃣1️⃣7️⃣ • Sesiapa Yang Mencari Barang Berjenama New/Preloved/ Ready Stock/ Pre Order 💯% Authentic/Legit dari JAPAN🇯🇵 Boleh follow Link di Bawah⬇️⬇️ • 📱📱FB PAGE: https://m.facebook.com/aregallerys/?ref=bookmarks • 📱📱INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ar_egallerys/ • 📱📱TELEGRAM: https://t.me/aregallerys • ✅✅Sebarang pertanyaan boleh direct PM/WS: http://www.wasap.my/60168066317 • #gshock #gshockmalaysia #gshocklover #gshockmurah #gshockwatch #gshockcollector #gshockmalaysiacommunity #kakigshock #jammurah #gshocksmurf #gshockjdt #jdt #gshockwolverine #gshocksouthern #gshockdw #casio #gshockcasio #malaysia #allasone #gshockallasone #giveaway #giveawaymalaysia #gshockdw6900original #gshockrangemanmurah #gshockdw6900murah #gshockskeleton #dw6900 #gshockdw5900 #gshockskeletonseries #aregallery

0
9/15/2019
2
giveawaymalaysia #Repost @sinabana.hq (@get_repost)
・・・
REPOST ,FOLLOW! TAG & WIN CONTEST BERMULA SEKARANG! 3 PEMENANG AKAN DIPILIH DAN BERPELUANG UNTUK MEMENANGI SEHELAI TUDUNG BAWAL SWAROVSKI BY SINABANA !WOW 🎉
.
.
JOM SERTAI CONTEST, TAG & WIN' .
.
So, HOW TO WIN:
.
.
💛Follow account @sinabana.hq
.
💛Repost post beside 👉🏼👉🏼
.
💛Tag 5 friends as much as posibble in comment below
.
💛And we will choose 3 winners randomly! (We will also screenshot the last 3 commentors as a lucky winner!)
.
For those who doesn't follow the instruction will be disqualified! .

The winners will be announced (17 September 2019) 🔥
.
LET YOUR FRIENDS KNOW ABOUT US! 💋 
JOM JOM JOM TAG & WIN!! .
.
#repost #tagandwin  #giveawaycontest #tagyourbestfriend #tagdanmenang #win #bawalswarovski #swarovskioriginal #tagandwinmalaysia #pemenang #giveaway #percuma #igshop #bawalswarovskioriginal
#giveawaymalaysia

#Repost @sinabana.hq (@get_repost) ・・・ REPOST ,FOLLOW! TAG & WIN CONTEST BERMULA SEKARANG! 3 PEMENANG AKAN DIPILIH DAN BERPELUANG UNTUK MEMENANGI SEHELAI TUDUNG BAWAL SWAROVSKI BY SINABANA !WOW 🎉 . . JOM SERTAI CONTEST, TAG & WIN' . . So, HOW TO WIN: . . 💛Follow account @sinabana.hq . 💛Repost post beside 👉🏼👉🏼 . 💛Tag 5 friends as much as posibble in comment below . 💛And we will choose 3 winners randomly! (We will also screenshot the last 3 commentors as a lucky winner!) . For those who doesn't follow the instruction will be disqualified! . The winners will be announced (17 September 2019) 🔥 . LET YOUR FRIENDS KNOW ABOUT US! 💋 JOM JOM JOM TAG & WIN!! . . #repost #tagandwin #giveawaycontest #tagyourbestfriend #tagdanmenang #win #bawalswarovski #swarovskioriginal #tagandwinmalaysia #pemenang #giveaway #percuma #igshop #bawalswarovskioriginal #giveawaymalaysia

5
9/15/2019
3
giveawaymalaysia Reposted from @sinabana.hq (@get_regrann) -  REPOST ,FOLLOW! TAG & WIN CONTEST BERMULA SEKARANG! 3 PEMENANG AKAN DIPILIH DAN BERPELUANG UNTUK MEMENANGI SEHELAI TUDUNG BAWAL SWAROVSKI BY SINABANA !WOW 🎉
.
.
JOM SERTAI CONTEST, TAG & WIN' .
.
So, HOW TO WIN:
.
.
💛Follow account @sinabana.hq
.
💛Repost this post
.
💛Tag 5 friends as much as posibble in comment below
.
💛And we will choose 3 winners randomly! (We will also screenshot the last 3 commentors as a lucky winner!)
.
For those who doesn't follow the instruction will be disqualified! .

The winners will be announced (17 September 2019) 🔥
.
LET YOUR FRIENDS KNOW ABOUT US! 💋 
JOM JOM JOM TAG & WIN!! .
.
#repost #tagandwin  #giveawaycontest #tagyourbestfriend #tagdanmenang #win #bawalswarovski #swarovskioriginal #tagandwinmalaysia #pemenang #giveaway #percuma #igshop #bawalswarovskioriginal
#giveawaymalaysia - #regrann

Reposted from @sinabana.hq (@get_regrann) - REPOST ,FOLLOW! TAG & WIN CONTEST BERMULA SEKARANG! 3 PEMENANG AKAN DIPILIH DAN BERPELUANG UNTUK MEMENANGI SEHELAI TUDUNG BAWAL SWAROVSKI BY SINABANA !WOW 🎉 . . JOM SERTAI CONTEST, TAG & WIN' . . So, HOW TO WIN: . . 💛Follow account @sinabana.hq . 💛Repost this post . 💛Tag 5 friends as much as posibble in comment below . 💛And we will choose 3 winners randomly! (We will also screenshot the last 3 commentors as a lucky winner!) . For those who doesn't follow the instruction will be disqualified! . The winners will be announced (17 September 2019) 🔥 . LET YOUR FRIENDS KNOW ABOUT US! 💋 JOM JOM JOM TAG & WIN!! . . #repost #tagandwin #giveawaycontest #tagyourbestfriend #tagdanmenang #win #bawalswarovski #swarovskioriginal #tagandwinmalaysia #pemenang #giveaway #percuma #igshop #bawalswarovskioriginal #giveawaymalaysia - #regrann

0
9/15/2019
3
giveawaymalaysia Selfie & Win Contest Lythra
1. Selfie dgn mana-mana produck Lythra Henna.
2. Follow IG @lythra.henna & @lythra.hq
3. Post gambar pada IG anda.
4. Tag @lythra.henna & @lythra.hq pada ruang komen & gambar yang anda post.
.
Menangi hadiah Tupperware fashionable bottle.
#boothinai #hennabooth #maybank #bangsar #whitehenna #inaikl #inaiputrajaya #inaiselangor #inainikah #inaikahwin #inaipengantin #sayajual #inailukis #inaibajet #inaicelup #inaikuku #henna #mehndi #naturaltreatments #haircare #naturalproducts #inairambut #hairnna #giveawaycontest #giveawaymalaysia #selfiecontestmalaysia #lythra #lythrahenna

Selfie & Win Contest Lythra 1. Selfie dgn mana-mana produck Lythra Henna. 2. Follow IG @lythra.henna & @lythra.hq 3. Post gambar pada IG anda. 4. Tag @lythra.henna & @lythra.hq pada ruang komen & gambar yang anda post. . Menangi hadiah Tupperware fashionable bottle. #boothinai #hennabooth #maybank #bangsar #whitehenna #inaikl #inaiputrajaya #inaiselangor #inainikah #inaikahwin #inaipengantin #sayajual #inailukis #inaibajet #inaicelup #inaikuku #henna #mehndi #naturaltreatments #haircare #naturalproducts #inairambut #hairnna #giveawaycontest #giveawaymalaysia #selfiecontestmalaysia #lythra #lythrahenna

0
9/15/2019
4
giveawaymalaysia 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊
LIKE &  TAG UR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY CONTEST ! ❤
.
.
TUKAR LCD DAPAT FREE TUKAR BATTERY ORI UNTUK SEMUA PHONE‼️
.
.Tak tahu ke kita ada Promotion *SEMPENA TAHUN BARU ISLAM* ? ? 😮😮
.
.Tengah best bercuti , tetiberrrr volcano meletup . giler tak cuak . 😅
.
📌Selamat berhujung minggu . Terima kasih kerana percayakan khidmat kami . .
✔Kan dah cakap Kami Trusted SELLER.
📶IfiqServices Peace Yow.
🔧Face to Face .
↘️
🔧🔧 Masalah yang kami 🔧🔧
📱Display Blur/bergegar etc
📱Touch Screen susah tekan
📱Masalah LCD
🔋Batery cepat habis 📱Screen pecah
📳Home Button susah tekan
💫Button tidak responsive
💧Water Damage
🔌Charging Port Problem
🔜🔜Dan lain2
📌  Promotion Guys 🎉
.
✔Kan dah cakap Kami Trusted REPAIR.
.
.
Terima kasih menggunakan khidmat kami 🥰
.
.
.
Cepat bawa pergi Ifiq Services! Biar doctor pakar yang akan buat hihi 😎
.
. 👉 IfiqServices berdekatan dengan kedai Sebaris 7E Atas Klinik Dr. Muiz Di Saujana Rawang
. . .
. ✨IFIQ SERVICES ✨
.
. ↘️ Harini buka seperti biasa Uolss 😎 . Nak repair Phone boleh terus walk in tau 😘 . Yang mana tak jumpa location , ws kami ! ✌
.
🌙 Operation Hours 🌙
Isnin - Ahad
11.00 pagi-8.30 malam
Rehat: 1pm-2pm
(JUMAAT OFF)
.
.
.
.
-IFIQ Services-
.
Alamat kedai : No 16-1 Jalan SR 4/1F, Saujana Rawang, 48000 Rawang, Selangor.
Facebook : IFIQ Services
Instagram : @ifiqservices
Whatsapp : 018-964 4845/018-958 4845
Twitter : IFIQ Services
Website : www.afzstore.com.my
.
.
.
.
.
#ifiqdrpakariphone #iphoneonly
#repairiphonemurah #repairiphone
#repairiphonerawang #iphonerepair
#repairiphonegombak #tagsforlikes
#repairiphoneshahalam #igshopmalaysia #giveawaycontest #giveaway #lawak #lawakhambar #loveyourself #iphoneonly #lawaktahapdewa #lawakkerder #giveawayiphone #giveawaymalaysia #igshop #malaysia #rawang #gombak #shahalam #repairiphoneshahalam

🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊 LIKE & TAG UR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY CONTEST ! ❤ . . TUKAR LCD DAPAT FREE TUKAR BATTERY ORI UNTUK SEMUA PHONE‼️ . .Tak tahu ke kita ada Promotion *SEMPENA TAHUN BARU ISLAM* ? ? 😮😮 . .Tengah best bercuti , tetiberrrr volcano meletup . giler tak cuak . 😅 . 📌Selamat berhujung minggu . Terima kasih kerana percayakan khidmat kami . . ✔Kan dah cakap Kami Trusted SELLER. 📶IfiqServices Peace Yow. 🔧Face to Face . ↘️ 🔧🔧 Masalah yang kami 🔧🔧 📱Display Blur/bergegar etc 📱Touch Screen susah tekan 📱Masalah LCD 🔋Batery cepat habis 📱Screen pecah 📳Home Button susah tekan 💫Button tidak responsive 💧Water Damage 🔌Charging Port Problem 🔜🔜Dan lain2 📌 Promotion Guys 🎉 . ✔Kan dah cakap Kami Trusted REPAIR. . . Terima kasih menggunakan khidmat kami 🥰 . . . Cepat bawa pergi Ifiq Services! Biar doctor pakar yang akan buat hihi 😎 . . 👉 IfiqServices berdekatan dengan kedai Sebaris 7E Atas Klinik Dr. Muiz Di Saujana Rawang . . . . ✨IFIQ SERVICES ✨ . . ↘️ Harini buka seperti biasa Uolss 😎 . Nak repair Phone boleh terus walk in tau 😘 . Yang mana tak jumpa location , ws kami ! ✌ . 🌙 Operation Hours 🌙 Isnin - Ahad 11.00 pagi-8.30 malam Rehat: 1pm-2pm (JUMAAT OFF) . . . . -IFIQ Services- . Alamat kedai : No 16-1 Jalan SR 4/1F, Saujana Rawang, 48000 Rawang, Selangor. Facebook : IFIQ Services Instagram : @ifiqservices Whatsapp : 018-964 4845/018-958 4845 Twitter : IFIQ Services Website : www.afzstore.com.my . . . . . #ifiqdrpakariphone #iphoneonly #repairiphonemurah #repairiphone #repairiphonerawang #iphonerepair #repairiphonegombak #tagsforlikes #repairiphoneshahalam #igshopmalaysia #giveawaycontest #giveaway #lawak #lawakhambar #loveyourself #iphoneonly #lawaktahapdewa #lawakkerder #giveawayiphone #giveawaymalaysia #igshop #malaysia #rawang #gombak #shahalam #repairiphoneshahalam

26
9/15/2019
36
giveawaymalaysia Reposted from @kekasih_yayan (@get_regrann) -  FREEEEE KEKASIH JIWA/RAGA UNTUK HAMPA‼️ In conjunction with Merdeka Day, we would like to conduct a giveaway contest as to appreciate you guysss yang sentiasa support @kekasih_yayan 💋

As simple as ABC, all you need to do :
1. Make sure to follow @kekasih_yayan 
2. Be an active as possible untill we noticed you
3. Double tap & drop your comments on each of our post
4. Repost this giveaway post on your ig story & tag us (bonus)
5. Make sure to tag your friends in the comment box below. FRIENDS okay. Bukan artis, bukan instafamous, bukan ig shop

Terms and conditions apply :
1. Contest open to Malaysians only
2. Incomplete entries will be forfeited
3. Do public your Instagram account 
4. One [1] winner will receive KekaSih lipmatte of her/his own choice (Jiwa/Raga)
5. One [1] winner who fulfilled the criteria will be selected and announced at ANYTIME under this post
6. Decision on selected winner is final

Xoxo, @kekasih_yayan ❤️
#themelvinscircle #teammummyenun #teamyayan #lipmattekekasih #giveawaymalaysia #freegiveaway #giveawaycontestmalaysia #giveawaylipmatte #tagandwinmalaysia #tagandwincontest #tagandwincontestmalaysia #tagandwingiveaway #tagandwinmalaysiacontest #giveawaykekasih

Reposted from @kekasih_yayan (@get_regrann) - FREEEEE KEKASIH JIWA/RAGA UNTUK HAMPA‼️ In conjunction with Merdeka Day, we would like to conduct a giveaway contest as to appreciate you guysss yang sentiasa support @kekasih_yayan 💋 As simple as ABC, all you need to do : 1. Make sure to follow @kekasih_yayan 2. Be an active as possible untill we noticed you 3. Double tap & drop your comments on each of our post 4. Repost this giveaway post on your ig story & tag us (bonus) 5. Make sure to tag your friends in the comment box below. FRIENDS okay. Bukan artis, bukan instafamous, bukan ig shop Terms and conditions apply : 1. Contest open to Malaysians only 2. Incomplete entries will be forfeited 3. Do public your Instagram account 4. One [1] winner will receive KekaSih lipmatte of her/his own choice (Jiwa/Raga) 5. One [1] winner who fulfilled the criteria will be selected and announced at ANYTIME under this post 6. Decision on selected winner is final Xoxo, @kekasih_yayan ❤️ #themelvinscircle #teammummyenun #teamyayan #lipmattekekasih #giveawaymalaysia #freegiveaway #giveawaycontestmalaysia #giveawaylipmatte #tagandwinmalaysia #tagandwincontest #tagandwincontestmalaysia #tagandwingiveaway #tagandwinmalaysiacontest #giveawaykekasih

1
9/15/2019
2
giveawaymalaysia S A L E‼️ S A L E‼️🔥
SALE SEMPERNA HARI MALAYSIA, SAH SEHINGGA 16/09 SAHAJA🇲🇾
.
COMFY WEDGES, HEEL, FLATSHOE & SANDAL. BOLEH MIX DESIGN & SIZE😳🌸
.
Sepasang RM40 shj TERMASUK POS SEM🔥
Nak jimat? Grab 3pasang RM99 shj FREE POS SEM🔥
.
Cepat2 pm sis utk grab. 💕🌸 dengan setiap PASANG PEMBELIAN item PROMOSI SEPTEMBER, Kami sertakan special freegift🤩🤑
.
#READYSTOCKMALAYSIA #kasutmurahmalaysia #kasutlelongmalaysia #ootdmalaysia #alumniuitm #uitm #3pasangrm100 #zarashoesmurah #sandalmurah #sandalzaramalaysia #wedgesmalaysia #trending #tiktokmalaysia #handbagmurahmalaysia #frkl21  #flatshoesmalaysia #wedgesmurah #wedgesmurahmalaysia #lubukkasutmurah #3psgrm95 #CONTESTMALAYSIA #giveawaymalaysia #luckydrawmalaysia #cabutanbertuahmalaysia #wedgesmurahmeriah

S A L E‼️ S A L E‼️🔥 SALE SEMPERNA HARI MALAYSIA, SAH SEHINGGA 16/09 SAHAJA🇲🇾 . COMFY WEDGES, HEEL, FLATSHOE & SANDAL. BOLEH MIX DESIGN & SIZE😳🌸 . Sepasang RM40 shj TERMASUK POS SEM🔥 Nak jimat? Grab 3pasang RM99 shj FREE POS SEM🔥 . Cepat2 pm sis utk grab. 💕🌸 dengan setiap PASANG PEMBELIAN item PROMOSI SEPTEMBER, Kami sertakan special freegift🤩🤑 . #READYSTOCKMALAYSIA #kasutmurahmalaysia #kasutlelongmalaysia #ootdmalaysia #alumniuitm #uitm #3pasangrm100 #zarashoesmurah #sandalmurah #sandalzaramalaysia #wedgesmalaysia #trending #tiktokmalaysia #handbagmurahmalaysia #frkl21 #flatshoesmalaysia #wedgesmurah #wedgesmurahmalaysia #lubukkasutmurah #3psgrm95 #CONTESTMALAYSIA #giveawaymalaysia #luckydrawmalaysia #cabutanbertuahmalaysia #wedgesmurahmeriah

0
9/15/2019
0
giveawaymalaysia S A L E‼️ S A L E‼️🔥
SALE SEMPERNA HARI MALAYSIA, SAH SEHINGGA 16/09 SAHAJA🇲🇾
.
COMFY WEDGES, HEEL, FLATSHOE & SANDAL. BOLEH MIX DESIGN & SIZE😳🌸
.
Sepasang RM40 shj TERMASUK POS SEM🔥
Nak jimat? Grab 3pasang RM99 shj FREE POS SEM🔥
.
Cepat2 pm sis utk grab. 💕🌸 dengan setiap PASANG PEMBELIAN item PROMOSI SEPTEMBER, Kami sertakan special freegift🤩🤑
.
#READYSTOCKMALAYSIA #kasutmurahmalaysia #kasutlelongmalaysia #ootdmalaysia #alumniuitm #uitm #3pasangrm100 #zarashoesmurah #sandalmurah #sandalzaramalaysia #wedgesmalaysia #trending #tiktokmalaysia #handbagmurahmalaysia #frkl21  #flatshoesmalaysia #wedgesmurah #wedgesmurahmalaysia #lubukkasutmurah #3psgrm95 #CONTESTMALAYSIA #giveawaymalaysia #luckydrawmalaysia #cabutanbertuahmalaysia #wedgesmurahmeriah

S A L E‼️ S A L E‼️🔥 SALE SEMPERNA HARI MALAYSIA, SAH SEHINGGA 16/09 SAHAJA🇲🇾 . COMFY WEDGES, HEEL, FLATSHOE & SANDAL. BOLEH MIX DESIGN & SIZE😳🌸 . Sepasang RM40 shj TERMASUK POS SEM🔥 Nak jimat? Grab 3pasang RM99 shj FREE POS SEM🔥 . Cepat2 pm sis utk grab. 💕🌸 dengan setiap PASANG PEMBELIAN item PROMOSI SEPTEMBER, Kami sertakan special freegift🤩🤑 . #READYSTOCKMALAYSIA #kasutmurahmalaysia #kasutlelongmalaysia #ootdmalaysia #alumniuitm #uitm #3pasangrm100 #zarashoesmurah #sandalmurah #sandalzaramalaysia #wedgesmalaysia #trending #tiktokmalaysia #handbagmurahmalaysia #frkl21 #flatshoesmalaysia #wedgesmurah #wedgesmurahmalaysia #lubukkasutmurah #3psgrm95 #CONTESTMALAYSIA #giveawaymalaysia #luckydrawmalaysia #cabutanbertuahmalaysia #wedgesmurahmeriah

0
9/15/2019
8
giveawaymalaysia S A L E‼️ S A L E‼️🔥
SALE SEMPERNA HARI MALAYSIA, SAH SEHINGGA 16/09 SAHAJA🇲🇾
.
COMFY WEDGES, HEEL, FLATSHOE & SANDAL. BOLEH MIX DESIGN & SIZE😳🌸
.
Sepasang RM40 shj TERMASUK POS SEM🔥
Nak jimat? Grab 3pasang RM99 shj FREE POS SEM🔥
.
Cepat2 pm sis utk grab. 💕🌸 dengan setiap PASANG PEMBELIAN item PROMOSI SEPTEMBER, Kami sertakan special freegift🤩🤑
.
#READYSTOCKMALAYSIA #kasutmurahmalaysia #kasutlelongmalaysia #ootdmalaysia #alumniuitm #uitm #3pasangrm100 #zarashoesmurah #sandalmurah #sandalzaramalaysia #wedgesmalaysia #trending #tiktokmalaysia #handbagmurahmalaysia #frkl21  #flatshoesmalaysia #wedgesmurah #wedgesmurahmalaysia #lubukkasutmurah #3psgrm95 #CONTESTMALAYSIA #giveawaymalaysia #luckydrawmalaysia #cabutanbertuahmalaysia #wedgesmurahmeriah

S A L E‼️ S A L E‼️🔥 SALE SEMPERNA HARI MALAYSIA, SAH SEHINGGA 16/09 SAHAJA🇲🇾 . COMFY WEDGES, HEEL, FLATSHOE & SANDAL. BOLEH MIX DESIGN & SIZE😳🌸 . Sepasang RM40 shj TERMASUK POS SEM🔥 Nak jimat? Grab 3pasang RM99 shj FREE POS SEM🔥 . Cepat2 pm sis utk grab. 💕🌸 dengan setiap PASANG PEMBELIAN item PROMOSI SEPTEMBER, Kami sertakan special freegift🤩🤑 . #READYSTOCKMALAYSIA #kasutmurahmalaysia #kasutlelongmalaysia #ootdmalaysia #alumniuitm #uitm #3pasangrm100 #zarashoesmurah #sandalmurah #sandalzaramalaysia #wedgesmalaysia #trending #tiktokmalaysia #handbagmurahmalaysia #frkl21 #flatshoesmalaysia #wedgesmurah #wedgesmurahmalaysia #lubukkasutmurah #3psgrm95 #CONTESTMALAYSIA #giveawaymalaysia #luckydrawmalaysia #cabutanbertuahmalaysia #wedgesmurahmeriah

0
9/15/2019
10
giveawaymalaysia • • • • • •
TOPUP PERCUMA! TOPUP PERCUMA! Siapa nak topup percuma boleh refer gambar sebelum ni ya, tanpa perlu join giveaway!!! 😱 (p/s; untuk pengguna yg belum sign up Lazada sahaja) #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #contestmalaysia #malaysiacontest #giveawaytopup #giveawaytopuprm5 #giveawaytopupmalaysia #freetopup #topupfree #topuppercuma #freetopuprm5 #topuppercumarm5 #MYLazada1212

• • • • • • TOPUP PERCUMA! TOPUP PERCUMA! Siapa nak topup percuma boleh refer gambar sebelum ni ya, tanpa perlu join giveaway!!! 😱 (p/s; untuk pengguna yg belum sign up Lazada sahaja) #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #contestmalaysia #malaysiacontest #giveawaytopup #giveawaytopuprm5 #giveawaytopupmalaysia #freetopup #topupfree #topuppercuma #freetopuprm5 #topuppercumarm5 #MYLazada1212

0
9/15/2019
5
giveawaymalaysia • • • • • •
JOM DAPATKAN TOPUP FREE DARI LAZADA? KALAU NAK IKUT JE STEP YANG SAYA SEDIAKAN DI BIO. SENANG JE👌🏻 *PENTING*
pastikan dalam hp anda belum ada apps Lazada .
.
.
follow step seperti at gambar .
hanya untuk pengguna yg belum sign up LAZADA sahaja . satu nombor satu handphone, sekali je dapat 😊
.
.
serius tk tipu 😍 . tak rugi mencuba . satu sen pun tk rugi ☺ tak faham boleh DM

#giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #contestmalaysia #malaysiacontest #giveawaytopup #giveawaytopuprm5 #giveawaytopupmalaysia #freetopup #topupfree #topuppercuma #percumatopup #freetopuprm5 #lazadatopup #lazadafreetopup #topupfreelazada #mylazada99 #lazada99

• • • • • • JOM DAPATKAN TOPUP FREE DARI LAZADA? KALAU NAK IKUT JE STEP YANG SAYA SEDIAKAN DI BIO. SENANG JE👌🏻 *PENTING* pastikan dalam hp anda belum ada apps Lazada . . . follow step seperti at gambar . hanya untuk pengguna yg belum sign up LAZADA sahaja . satu nombor satu handphone, sekali je dapat 😊 . . serius tk tipu 😍 . tak rugi mencuba . satu sen pun tk rugi ☺ tak faham boleh DM #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #contestmalaysia #malaysiacontest #giveawaytopup #giveawaytopuprm5 #giveawaytopupmalaysia #freetopup #topupfree #topuppercuma #percumatopup #freetopuprm5 #lazadatopup #lazadafreetopup #topupfreelazada #mylazada99 #lazada99

0
9/15/2019
5
giveawaymalaysia SIAPA NAK TOPUP PERCUMA? IKUT SYARAT2 DAN STEP DIBAWAH:

1- Untuk yang belum ada akaun Lazada sahaja iaitu new user

2- Ikut step by step 
3- Ikut step kat gambar atas

Selesai ✔ mudah saja kan?

#giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #contestmalaysia #malaysiacontest #giveawaytopup #giveawaytopuprm5 #giveawaytopupmalaysia #freetopup #topupfree #topuppercuma #percumatopup #freetopuprm5 #lazadatopup #lazadafreetopup #topupfreelazada #mylazada99 #lazada99

SIAPA NAK TOPUP PERCUMA? IKUT SYARAT2 DAN STEP DIBAWAH: 1- Untuk yang belum ada akaun Lazada sahaja iaitu new user 2- Ikut step by step 3- Ikut step kat gambar atas Selesai ✔ mudah saja kan? #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #contestmalaysia #malaysiacontest #giveawaytopup #giveawaytopuprm5 #giveawaytopupmalaysia #freetopup #topupfree #topuppercuma #percumatopup #freetopuprm5 #lazadatopup #lazadafreetopup #topupfreelazada #mylazada99 #lazada99

0
9/15/2019
2
giveawaymalaysia @lagenstore.my

Reposted from @lagenstore.my (@get_regrann) -  1st GIVEAWAY🥳🖤 Hi everyone! 
So this is our very first giveaway to show our gratitude to every one of you for being supporting us since day 1 🙏🏼 We're so grateful for all the opportunities! We hope to serve you better than before💖

All you have to do is :
1. You must be following @lagenstore.my
2. Like this post & tag 5 of your friends below
3. Repost this post on your IG Story & don't forget to tag me (make sure to not to private ur account during the giveaway so it can seen by us!) .
-
-
NOTE :
- for malaysian address only.
- there will be 3 lucky winners (Silver name necklace) Free design too!
- giveaway announcement on 20 September 2019 .
- winners will be selected randomly by app (more you comment , more chance to win!) .
.
.
G O O D L U C K ☘️ #malaysiagiveaway #giveawaymalaysia #rantainamamurah #rantainamamalay #rantainamamalaysia #namenecklacemalaysia #namenecklacemy #rantainama #rantaitangan #rantaimalaysia #namenecklacemy #namenecklacemalaysia #personalizejewelrymalaysia #sayajualrantai #sayajualrantaimurah #sayajualrantainama #gelangsahabat #sayajualrantaimalaysia #giveawaycontestmalaysia #giveawaycontest #malaysiangiveaway #tagandwinmalaysia #malaysiatagandwin #contestgiveaway #contestmalaysia #malaysiacontest - #regrann

@lagenstore.my Reposted from @lagenstore.my (@get_regrann) - 1st GIVEAWAY🥳🖤 Hi everyone! So this is our very first giveaway to show our gratitude to every one of you for being supporting us since day 1 🙏🏼 We're so grateful for all the opportunities! We hope to serve you better than before💖 All you have to do is : 1. You must be following @lagenstore.my 2. Like this post & tag 5 of your friends below 3. Repost this post on your IG Story & don't forget to tag me (make sure to not to private ur account during the giveaway so it can seen by us!) . - - NOTE : - for malaysian address only. - there will be 3 lucky winners (Silver name necklace) Free design too! - giveaway announcement on 20 September 2019 . - winners will be selected randomly by app (more you comment , more chance to win!) . . . G O O D L U C K ☘️ #malaysiagiveaway #giveawaymalaysia #rantainamamurah #rantainamamalay #rantainamamalaysia #namenecklacemalaysia #namenecklacemy #rantainama #rantaitangan #rantaimalaysia #namenecklacemy #namenecklacemalaysia #personalizejewelrymalaysia #sayajualrantai #sayajualrantaimurah #sayajualrantainama #gelangsahabat #sayajualrantaimalaysia #giveawaycontestmalaysia #giveawaycontest #malaysiangiveaway #tagandwinmalaysia #malaysiatagandwin #contestgiveaway #contestmalaysia #malaysiacontest - #regrann

0
9/15/2019
3
giveawaymalaysia JOM JOIN GIVEAWAY FORM @mamasab_durrah 
#giveawaycontest#giveawaymalaysia

JOM JOIN GIVEAWAY FORM @mamasab_durrah #giveawaycontest#giveawaymalaysia

0
9/15/2019
1
giveawaymalaysia JOM JOIN GIVEAWAY FORM @mamasab_durrah 
#giveawaycontest#giveawaymalaysia

JOM JOIN GIVEAWAY FORM @mamasab_durrah #giveawaycontest#giveawaymalaysia

0
9/15/2019
1
giveawaymalaysia JOM JOIN GIVEAWAY FORM @mamasab_durrah 🌈♥ #giveawaymalaysia#giveawaycontest#kekmurah

JOM JOIN GIVEAWAY FORM @mamasab_durrah 🌈♥ #giveawaymalaysia#giveawaycontest#kekmurah

0
9/15/2019
0
giveawaymalaysia ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

0
9/15/2019
3
giveawaymalaysia ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

3
9/15/2019
78
giveawaymalaysia 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊
LIKE &  TAG UR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY CONTEST ! ❤
.
.
TUKAR LCD DAPAT FREE TUKAR BATTERY ORI UNTUK SEMUA PHONE‼️
.
. ▶️ Tak tahu ke kita ada Promotion *SEMPENA TAHUN BARU ISLAM* ? ? 😮😮 ◀️
.
.▶️Done Replacement Battery ◀️
.
📌Selamat berhujung minggu . ❤️Terima kasih kerana percayakan khidmat kami . Gembira bila tengok customer gembira . 🧸
.
✔Kan dah cakap Kami Trusted Repair ✔️
.
📶IfiqServices Peace Yow 📢
.
🔧Face to Face 🔧
.
.
↘️
🔧🔧 Masalah yang kami 🔧🔧
📱Display Blur/bergegar etc
📱Touch Screen susah tekan
📱Masalah LCD
🔋Batery cepat habis 📱Screen pecah
📳Home Button susah tekan
💫Button tidak responsive
💧Water Damage
🔌Charging Port Problem
🔜🔜Dan lain2
📌  Promotion Guys 🎉
.
✔Kan dah cakap Kami Trusted REPAIR ✔️
.
.
Terima kasih menggunakan khidmat kami 🥰
.
.
.
Cepat bawa pergi Ifiq Services ! Biar doctor pakar yang akan buat hihi 😎
.
. 👉 IfiqServices berdekatan dengan kedai Sebaris 7E Atas Klinik Dr. Muiz Di Saujana Rawang 💫
. . .
. ✨IFIQ SERVICES ✨
.
. ↘️ Harini buka seperti biasa Uolss 😎 . Nak repair Phone boleh terus walk in tau 😘 . Yang mana tak jumpa location , ws kami ! ✌
.
🌙 Operation Hours 🌙
Isnin - Ahad
11.00 pagi-8.30 malam
Rehat: 1pm-2pm
(JUMAAT OFF) ❌
.
.
.
.
-IFIQ Services-
.
Alamat kedai : No 16-1 Jalan SR 4/1F, Saujana Rawang, 48000 Rawang, Selangor.
Facebook : IFIQ Services
Instagram : @ifiqservices
Whatsapp : 018-964 4845/018-958 4845
Twitter : IFIQ Services
Website : www.afzstore.com.my
.
.
.
.
.
#ifiqdrpakariphone #iphoneonly
#repairiphonemurah #repairiphone
#repairiphonerawang #iphonerepair
#repairiphonegombak #tagsforlikes
#repairiphoneshahalam #igshopmalaysia #giveawaycontest #giveaway #lawak #lawakhambar #loveyourself #iphoneonly #lawaktahapdewa #lawakkerder #giveawayiphone #giveawaymalaysia #igshop #malaysia #rawang #gombak #shahalam #repairiphoneshahalam

🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊 LIKE & TAG UR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY CONTEST ! ❤ . . TUKAR LCD DAPAT FREE TUKAR BATTERY ORI UNTUK SEMUA PHONE‼️ . . ▶️ Tak tahu ke kita ada Promotion *SEMPENA TAHUN BARU ISLAM* ? ? 😮😮 ◀️ . .▶️Done Replacement Battery ◀️ . 📌Selamat berhujung minggu . ❤️Terima kasih kerana percayakan khidmat kami . Gembira bila tengok customer gembira . 🧸 . ✔Kan dah cakap Kami Trusted Repair ✔️ . 📶IfiqServices Peace Yow 📢 . 🔧Face to Face 🔧 . . ↘️ 🔧🔧 Masalah yang kami 🔧🔧 📱Display Blur/bergegar etc 📱Touch Screen susah tekan 📱Masalah LCD 🔋Batery cepat habis 📱Screen pecah 📳Home Button susah tekan 💫Button tidak responsive 💧Water Damage 🔌Charging Port Problem 🔜🔜Dan lain2 📌 Promotion Guys 🎉 . ✔Kan dah cakap Kami Trusted REPAIR ✔️ . . Terima kasih menggunakan khidmat kami 🥰 . . . Cepat bawa pergi Ifiq Services ! Biar doctor pakar yang akan buat hihi 😎 . . 👉 IfiqServices berdekatan dengan kedai Sebaris 7E Atas Klinik Dr. Muiz Di Saujana Rawang 💫 . . . . ✨IFIQ SERVICES ✨ . . ↘️ Harini buka seperti biasa Uolss 😎 . Nak repair Phone boleh terus walk in tau 😘 . Yang mana tak jumpa location , ws kami ! ✌ . 🌙 Operation Hours 🌙 Isnin - Ahad 11.00 pagi-8.30 malam Rehat: 1pm-2pm (JUMAAT OFF) ❌ . . . . -IFIQ Services- . Alamat kedai : No 16-1 Jalan SR 4/1F, Saujana Rawang, 48000 Rawang, Selangor. Facebook : IFIQ Services Instagram : @ifiqservices Whatsapp : 018-964 4845/018-958 4845 Twitter : IFIQ Services Website : www.afzstore.com.my . . . . . #ifiqdrpakariphone #iphoneonly #repairiphonemurah #repairiphone #repairiphonerawang #iphonerepair #repairiphonegombak #tagsforlikes #repairiphoneshahalam #igshopmalaysia #giveawaycontest #giveaway #lawak #lawakhambar #loveyourself #iphoneonly #lawaktahapdewa #lawakkerder #giveawayiphone #giveawaymalaysia #igshop #malaysia #rawang #gombak #shahalam #repairiphoneshahalam

43
9/15/2019
15
giveawaymalaysia Betul ke skrg ramai yg suka pakai gshock petak? Katanya sbb nampak Cool. Tp tak syok la kan sorang2 pakai design petak. Apa kata beli yg couple terus. Boleh bg yg tersayang satu. ❤️❤️❤️
.
Whatsapp sekarang 601161766292(Alin) atau klik je link bio untuk lagi sng
.

#dropshipjam #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipmudah #giveawaymalaysia #giveawayjam

Betul ke skrg ramai yg suka pakai gshock petak? Katanya sbb nampak Cool. Tp tak syok la kan sorang2 pakai design petak. Apa kata beli yg couple terus. Boleh bg yg tersayang satu. ❤️❤️❤️ . Whatsapp sekarang 601161766292(Alin) atau klik je link bio untuk lagi sng . #dropshipjam #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipmudah #giveawaymalaysia #giveawayjam

0
9/15/2019
12
giveawaymalaysia Betul ke skrg ramai yg suka pakai gshock petak? Katanya sbb nampak Cool. Tp tak syok la kan sorang2 pakai design petak. Apa kata beli yg couple terus. Boleh bg yg tersayang satu. ❤️❤️❤️
.
Whatsapp sekarang 601161766292(Alin) atau klik je link bio untuk lagi sng
.

#dropshipjam #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipmudah #giveawaymalaysia #giveawayjam

Betul ke skrg ramai yg suka pakai gshock petak? Katanya sbb nampak Cool. Tp tak syok la kan sorang2 pakai design petak. Apa kata beli yg couple terus. Boleh bg yg tersayang satu. ❤️❤️❤️ . Whatsapp sekarang 601161766292(Alin) atau klik je link bio untuk lagi sng . #dropshipjam #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipmudah #giveawaymalaysia #giveawayjam

0
9/15/2019
16
giveawaymalaysia Attention!!!Guys sekarang ni @kasutbolacenter tengah buat giveaway😍diorang nak bagi kasut bola free🤩so ape tunggu lagi mari ramai ii follow @kasutbolacenter harga murah,servis tiptop dan yang penting selesa dipakai😚👍 @branded.my1 kalau ade yang mencari sneakers yang murah dan berkualiti boleh tengok dekat @branded.my1 😘yang mencari kasut futsal boleh scroll di @kasutfutsalcenter macam ii design😋

@kasutbolacenter @kasutbolacenter @kasutfutsalcenter @kasutfutsalcenter 
@branded.my1 @branded.my1 
#giveaway #giveawaycontest #giveawaymalaysia #reviewkasutbolacenter

Attention!!!Guys sekarang ni @kasutbolacenter tengah buat giveaway😍diorang nak bagi kasut bola free🤩so ape tunggu lagi mari ramai ii follow @kasutbolacenter harga murah,servis tiptop dan yang penting selesa dipakai😚👍 @branded.my1 kalau ade yang mencari sneakers yang murah dan berkualiti boleh tengok dekat @branded.my1 😘yang mencari kasut futsal boleh scroll di @kasutfutsalcenter macam ii design😋 @kasutbolacenter @kasutbolacenter @kasutfutsalcenter @kasutfutsalcenter @branded.my1 @branded.my1 #giveaway #giveawaycontest #giveawaymalaysia #reviewkasutbolacenter

0
9/14/2019
1
giveawaymalaysia NEW IN ✨ KURUNG D'YANA
.
DETAILS ⤵️
🌷material como crepe
🌷size dari xs sehingga 5xl
🌷zip bf
🌷zip lengan
🌷cutting 'a' cut (tiada dat)
🌷kain zip tepi
🌷kain duyung
🌷kain getah separuh
.
UKURAN ⤵️
SWIPE GAMBAR KE KIRI
SILA CHECK UKURAN SEMASA ORDER, TIADA PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBELIAN
. 
PRICE ⤵️
RM90 sm @ RM98 ss
Harga Termasuk pos
.
p/s: warna 10%berbeza dari warna asal kerana percahayaan dan skrin hp masing2.
.
.
#sayajual #bajukurung #bajumuslimah #kurungmoden #kurungmurah #kebayamoden #bazaarpaknil #kurungmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #giveawaymalaysia

NEW IN ✨ KURUNG D'YANA . DETAILS ⤵️ 🌷material como crepe 🌷size dari xs sehingga 5xl 🌷zip bf 🌷zip lengan 🌷cutting 'a' cut (tiada dat) 🌷kain zip tepi 🌷kain duyung 🌷kain getah separuh . UKURAN ⤵️ SWIPE GAMBAR KE KIRI SILA CHECK UKURAN SEMASA ORDER, TIADA PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBELIAN . PRICE ⤵️ RM90 sm @ RM98 ss Harga Termasuk pos . p/s: warna 10%berbeza dari warna asal kerana percahayaan dan skrin hp masing2. . . #sayajual #bajukurung #bajumuslimah #kurungmoden #kurungmurah #kebayamoden #bazaarpaknil #kurungmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #giveawaymalaysia

0
9/14/2019
2
giveawaymalaysia KINI KEMBALI BATCH KE 5 ‼️dah kumpul berapa kaler korang? 
ONCE SOLD OUT, NO RESTOCK
.
💐JUBAH SONGKET 5.0
✨Material Plain high Soft Como Crepe (Iron Less)
✨Material corak _ Emboss Como Crepe (Iron Less)
✨Hidden Zip 12 inchi didepan untuk Easy sarung & Easy Bf
✨Tangan lepas Easy wuduk
✨Potongan Pinggang menampakkan Effect Langsing
✨DETAILING : 2 Layer Potongan pinggang kebawah
.
AVAILABLE 5 WARNA
LABEL XS HINGGA 5XL
. 💥 UKURAN SWIPE PIC KE KIRI
SILA BELI CHECK UKURAN, DAH BELI TIDAK BOLEH TUKAR SIZE ‼️
. 
PRICE 
RM90 SEMENANJUNG
RM98 SABAH SARAWAK
HARGA TERMASUK POS
No booking, first pay first serve sahaja 💥
.
CARA ORDER WHATSAPP "WARNA DAN SIZE" KE 014-5175282 @
Klik link whatsapp di bio saya ❤️
👆👆👆👆👆
.
NOTA PENTING : Warna di gambar mungkin 10% sedikit berbeza dgn warna sebenar baju disebabkan effect lighting semasa Photoshoot dan pengcahayaan screen  hp masing2😉
.
#sayajual #bajukurung #bajumuslimah #kurungmoden #kurungmurah #kebayamoden #bazaarpaknil #kurungmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #giveawaymalaysia #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmurah

KINI KEMBALI BATCH KE 5 ‼️dah kumpul berapa kaler korang? ONCE SOLD OUT, NO RESTOCK . 💐JUBAH SONGKET 5.0 ✨Material Plain high Soft Como Crepe (Iron Less) ✨Material corak _ Emboss Como Crepe (Iron Less) ✨Hidden Zip 12 inchi didepan untuk Easy sarung & Easy Bf ✨Tangan lepas Easy wuduk ✨Potongan Pinggang menampakkan Effect Langsing ✨DETAILING : 2 Layer Potongan pinggang kebawah . AVAILABLE 5 WARNA LABEL XS HINGGA 5XL . 💥 UKURAN SWIPE PIC KE KIRI SILA BELI CHECK UKURAN, DAH BELI TIDAK BOLEH TUKAR SIZE ‼️ . PRICE RM90 SEMENANJUNG RM98 SABAH SARAWAK HARGA TERMASUK POS No booking, first pay first serve sahaja 💥 . CARA ORDER WHATSAPP "WARNA DAN SIZE" KE 014-5175282 @ Klik link whatsapp di bio saya ❤️ 👆👆👆👆👆 . NOTA PENTING : Warna di gambar mungkin 10% sedikit berbeza dgn warna sebenar baju disebabkan effect lighting semasa Photoshoot dan pengcahayaan screen  hp masing2😉 . #sayajual #bajukurung #bajumuslimah #kurungmoden #kurungmurah #kebayamoden #bazaarpaknil #kurungmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #giveawaymalaysia #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmurah

0
9/14/2019
1
giveawaymalaysia 🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC  C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj !
.
.
✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍)
✔RAM 2GB
.
.
🔥Senang cerita SWIPE LEFT utk lihat SPESIFIKASI
.
.
Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍
.
.
Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎
.
.
Tekan link dibio utk wasap 
0126770226(maria)

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest
#hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping
#lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj ! . . ✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍) ✔RAM 2GB . . 🔥Senang cerita SWIPE LEFT utk lihat SPESIFIKASI . . Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍 . . Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎 . . Tekan link dibio utk wasap 0126770226(maria) #murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest #hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

0
9/14/2019
5
giveawaymalaysia apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️ - Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti : _ ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅Jerawat ✅Sunburn ✅Tona tidak sekata _ kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 - #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

0
9/14/2019
4
giveawaymalaysia 🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC  C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj !
.
.
✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍)
✔RAM 2GB
.
.
🔥Senang cerita SWIPE LEFT utk lihat SPESIFIKASI
.
.
Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍
.
.
Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎
.
.
Tekan link dibio utk wasap 
0126770226(maria)

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest
#hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping
#lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj ! . . ✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍) ✔RAM 2GB . . 🔥Senang cerita SWIPE LEFT utk lihat SPESIFIKASI . . Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍 . . Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎 . . Tekan link dibio utk wasap 0126770226(maria) #murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest #hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

0
9/14/2019
10
giveawaymalaysia @aggylow 
@Regrann from @aggylow - ▶️Play | 🔁Replay.
—-
[[ ‼️Giveaway ‼️]]
Still not well rested enough but was so thankful for this little getaway💛
Anyhoos, I would love to share with you all some amazing products from various brands I’ve had the honour to work with this beautiful Saturday - I have a total of 6 goodie bags worth over $100 each to give away! ✨
To join this giveaway all you have to do is :
1⃣ Like this photo
2⃣ Follow me @Aggylow 
3⃣ Tag as many friends as you want in the comment section 
Will be using a random number generator to pick the winners so the more you comment, the higher are your winning chances! 😉 |
---
Contest only opens to those residing in SG and Malaysia and closes in a week.
Good luck all!💋😍|
—-
#giveaway 
#malaysiagiveaway 
#singaporegiveaway 
#sgcontest 
#sggiveaway
#aggylowgiveaway
#sggirls 
#giveawaysingapore 
#giveawaymalaysia 
#singapore #malaysia
-
-
-
-
-
-
-
#fashion #style #instagood #beautiful #summer  #ootd #photooftheday #picoftheday #instadaily #instagram #fashionista #model #fashionblogger #girl #instafashion #like4follow #hypebae

@aggylow @Regrann from @aggylow - ▶️Play | 🔁Replay. —- [[ ‼️Giveaway ‼️]] Still not well rested enough but was so thankful for this little getaway💛 Anyhoos, I would love to share with you all some amazing products from various brands I’ve had the honour to work with this beautiful Saturday - I have a total of 6 goodie bags worth over $100 each to give away! ✨ To join this giveaway all you have to do is : 1⃣ Like this photo 2⃣ Follow me @Aggylow 3⃣ Tag as many friends as you want in the comment section Will be using a random number generator to pick the winners so the more you comment, the higher are your winning chances! 😉 | --- Contest only opens to those residing in SG and Malaysia and closes in a week. Good luck all!💋😍| —- #giveaway #malaysiagiveaway #singaporegiveaway #sgcontest #sggiveaway #aggylowgiveaway #sggirls #giveawaysingapore #giveawaymalaysia #singapore #malaysia - - - - - - - #fashion #style #instagood #beautiful #summer #ootd #photooftheday #picoftheday #instadaily #instagram #fashionista #model #fashionblogger #girl #instafashion #like4follow #hypebae

0
9/14/2019
2
giveawaymalaysia 🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC  C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj !
.
.
✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍)
✔RAM 2GB .
.
Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍
.
.
Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎
.
.
Tekan link dibio utk wasap 
0126770226(maria)

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest
#hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping
#lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj ! . . ✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍) ✔RAM 2GB . . Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍 . . Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎 . . Tekan link dibio utk wasap 0126770226(maria) #murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest #hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

0
9/14/2019
10
giveawaymalaysia 🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC  C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj !
.
.
✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍)
✔RAM 2GB
.
.
🔥Senang cerita SWIPE LEFT utk lihat SPESIFIKASI
.
.
Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍
.
.
Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎
.
.
Tekan link dibio utk wasap 
0126770226(maria)

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest
#hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping
#lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

🔥0ppo i8plus VERY HIGH SPEC C0PY 0ri Gred 5A Rm360 shj ! . . ✔CAMERA 12MP FRONT/14MP BACK(SERIUS CANTIK 😍) ✔RAM 2GB . . 🔥Senang cerita SWIPE LEFT utk lihat SPESIFIKASI . . Nampak real mcm 0ri kn..Harga pun murah sangat dah ni.GRAB CPT SEMENTARA ADA HARGA RUNTUH 😍 . . Don't worry..xperasan phone c0py punya la👍😎 . . Tekan link dibio utk wasap 0126770226(maria) #murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest #hadiah#promosiraya#hargapromosi#promosiramadhan#lawak#lawakhambar #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #lazada #shopee #hantarankahwin#giveawaymalaysia#assalammualaikum

0
9/14/2019
7