Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #darklips Instagram darklips hashtag, #darklips meaning darklips photos

darklips Je suis contente d'ENFIN pouvoir faire un joli #maquillage ! Je regrette cependant d'avoir une peau dégueulasse 😔
Ravie de revenir ! 😚
#makeup #makeupoftheday  #cosmetic #beauty #beauté #purple #dark #darklips #darkmakeup #alternativefashion #alternative #gothic #goth #gothmakeup #french #makeuprevolution #french #imfat #piercing #septum

Je suis contente d'ENFIN pouvoir faire un joli #maquillage ! Je regrette cependant d'avoir une peau dégueulasse 😔 Ravie de revenir ! 😚 #makeup #makeupoftheday #cosmetic #beauty #beauté #purple #dark #darklips #darkmakeup #alternativefashion #alternative #gothic #goth #gothmakeup #french #makeuprevolution #french #imfat #piercing #septum

0
8/19/2019
2
darklips I guess I might just give up and settle for fall🌻🍂 Bring on the cardi’s, the mustard yellows, the pumpkin spice everything and dark lips. 
#summerdidntstartyet #givingintofallweather #sweaterweather #darklips #fall #pinkhairhasfaded #pumpkinspiceeverything #limelifer

I guess I might just give up and settle for fall🌻🍂 Bring on the cardi’s, the mustard yellows, the pumpkin spice everything and dark lips. #summerdidntstartyet #givingintofallweather #sweaterweather #darklips #fall #pinkhairhasfaded #pumpkinspiceeverything #limelifer

1
8/19/2019
3
darklips Понедельник 🤪отсчёт пошёл) запланировали что-то глобальное на эту неделю?
⠀
👻мне так стыдно, из-за того, что гуляла в сб ночью, воскресенье совсем не удалось... от слова совсем 😸спала, просто тупила и все такое
Ph: @maria.la.foto 
Mua: @chuvatinskaya_mua 
Loc: @artplacevo.
⠀
.
⠀
.
#photoshooting📷 #modelspb #inshower #showerdesign #wethairlook #blackandwhite_photos #portraitphotography #brightmakeup #darklips #blacklips #фотосессияспб #вдуше #душ #портретнаяфотосессия #мокрыеволосы #яркиймакияж #темнаяпомада #vverh1908

Понедельник 🤪отсчёт пошёл) запланировали что-то глобальное на эту неделю? ⠀ 👻мне так стыдно, из-за того, что гуляла в сб ночью, воскресенье совсем не удалось... от слова совсем 😸спала, просто тупила и все такое Ph: @maria.la.foto Mua: @chuvatinskaya_mua Loc: @artplacevo. ⠀ . ⠀ . #photoshooting📷 #modelspb #inshower #showerdesign #wethairlook #blackandwhite_photos #portraitphotography #brightmakeup #darklips #blacklips #фотосессияспб #вдуше #душ #портретнаяфотосессия #мокрыеволосы #яркиймакияж #темнаяпомада #vverh1908

1
8/19/2019
27
darklips #darklips

#darklips

0
8/19/2019
6
darklips Feeling some goth vibes today... #gothday #gothvibes #darklips #blackdress #blackissuchahappycolor #sexy

Feeling some goth vibes today... #gothday #gothvibes #darklips #blackdress #blackissuchahappycolor #sexy

0
8/19/2019
3
darklips TIPS MEMILIH LIPSTICK DARI MARY KAY!!!!⠀
.⠀
Hari ni nak share personal tips macam mana nak pilih lipstick yang sesuai untuk diri sendiri or orang lain.⠀
.⠀
Manusia ni berbeza, ada kulit cerah ada kulit gelap, ada bibir nipis ada bibir tebal, ada bibir cerah ada bibir gelap , ada bibir lembap ada bibir kering.⠀
.⠀
Pernah tak jadi situasi macam ni :⠀
Kita tengok warna lipstick tu cantik bila si A pakai, then kita pun beli tapi kenapa color nampak tak sama macam si A pakai sedangkan ia lipstick yang sama?⠀
.⠀
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

TIPS MEMILIH LIPSTICK DARI MARY KAY!!!!⠀ .⠀ Hari ni nak share personal tips macam mana nak pilih lipstick yang sesuai untuk diri sendiri or orang lain.⠀ .⠀ Manusia ni berbeza, ada kulit cerah ada kulit gelap, ada bibir nipis ada bibir tebal, ada bibir cerah ada bibir gelap , ada bibir lembap ada bibir kering.⠀ .⠀ Pernah tak jadi situasi macam ni :⠀ Kita tengok warna lipstick tu cantik bila si A pakai, then kita pun beli tapi kenapa color nampak tak sama macam si A pakai sedangkan ia lipstick yang sama?⠀ .⠀ #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

0
8/19/2019
0
darklips Today my dad told me I remind him of a 1940’s housewife. #happy #pale #brunette #brunettehair #darkhair #smile #darklips ##polkadot #spottydress #tattoo #ink #girlswithtattoos #girlswithink

Today my dad told me I remind him of a 1940’s housewife. #happy #pale #brunette #brunettehair #darkhair #smile #darklips ##polkadot #spottydress #tattoo #ink #girlswithtattoos #girlswithink

2
8/19/2019
15
darklips 💋NEW MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋⠀
======================⠀
💋Buy 3 FREE 1 lipstick Semi-matte⠀
.⠀
Ada 9 warna hebat!⠀
💋 ROSEWOOD⠀
💋 TRANQUIL TOFFEE⠀
💋 LUMINOUS LILAC⠀
💋 ROMANTIC PINK⠀
💋 MOD PINK⠀
💋 RASPBERRY ICE⠀
💋 HAUTE PINK⠀
💋 SCARLET RED⠀
💋 RED SMOLDER⠀
.⠀
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

💋NEW MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋⠀ ======================⠀ 💋Buy 3 FREE 1 lipstick Semi-matte⠀ .⠀ Ada 9 warna hebat!⠀ 💋 ROSEWOOD⠀ 💋 TRANQUIL TOFFEE⠀ 💋 LUMINOUS LILAC⠀ 💋 ROMANTIC PINK⠀ 💋 MOD PINK⠀ 💋 RASPBERRY ICE⠀ 💋 HAUTE PINK⠀ 💋 SCARLET RED⠀ 💋 RED SMOLDER⠀ .⠀ #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

1
8/19/2019
2
darklips 💋NEW MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋⠀
.⠀
August PROMOTION Beli 3 PERCUMA 1 lipstick Semi-matte 😍😍😍⠀
.⠀
======================⠀
💋Formula gel yang ringan⠀
💋Melembabkan bibir⠀
💋Glossy & Shinning⠀
💋Tidak keringkan bibir⠀
💋Kesan focus yang lembut⠀
💋Menutupi masalah bibir gelap⠀
💋Menutupi masalah tona tak sekata⠀
💋Teknologi 'Cushion Matrix' untuk lipstik Tahan lebih lama⠀
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba⠀
💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window⠀
.⠀
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

💋NEW MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋⠀ .⠀ August PROMOTION Beli 3 PERCUMA 1 lipstick Semi-matte 😍😍😍⠀ .⠀ ======================⠀ 💋Formula gel yang ringan⠀ 💋Melembabkan bibir⠀ 💋Glossy & Shinning⠀ 💋Tidak keringkan bibir⠀ 💋Kesan focus yang lembut⠀ 💋Menutupi masalah bibir gelap⠀ 💋Menutupi masalah tona tak sekata⠀ 💋Teknologi 'Cushion Matrix' untuk lipstik Tahan lebih lama⠀ 💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba⠀ 💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window⠀ .⠀ #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

1
8/19/2019
2
darklips Get rosy lips👄 by following this cool hack😉
.
.
👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄
.
.
Follow for amazing tips&tricks🌈🎀
#glimmer_and_glosss🌈🙋‍♀️ @glimmer_and_glossss
#pigmentedlips #diy #diybeauty #tipsandtricks #darklips #homemadelovers #lipscrub #lipsonfleek #naturallips #lipmask #bloggersofinstagram #shoutouter

Get rosy lips👄 by following this cool hack😉 . . 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 . . Follow for amazing tips&tricks🌈🎀 #glimmer_and_glosss🌈🙋‍♀️ @glimmer_and_glossss #pigmentedlips #diy #diybeauty #tipsandtricks #darklips #homemadelovers #lipscrub #lipsonfleek #naturallips #lipmask #bloggersofinstagram #shoutouter

0
8/19/2019
5
darklips Super fun show tonight with a super fun crew, talking all about the Legion finale! It was a pretty amazing 3 seasons of television, and I'm legitimately sad to see it end. BUT hear us talk all about it on Marvel TV Weekly @afterbuzztv 😁 with
@alexacappy @alanajjordan @jeffwill_jr

Super fun show tonight with a super fun crew, talking all about the Legion finale! It was a pretty amazing 3 seasons of television, and I'm legitimately sad to see it end. BUT hear us talk all about it on Marvel TV Weekly @afterbuzztv 😁 with @alexacappy @alanajjordan @jeffwill_jr

7
8/18/2019
77
darklips Inspired by a sunset i saw lately, two different lip looks, i think i like the darker one more 
#makeup #aspiringartist #sunsetinsperation ##boyswearmakeup #meninmakeup #darklips

Inspired by a sunset i saw lately, two different lip looks, i think i like the darker one more #makeup #aspiringartist #sunsetinsperation ##boyswearmakeup #meninmakeup #darklips

2
8/18/2019
6
darklips Limited Edition Mary Kay Lip Tint😍⠀
.⠀
💄Water based.⠀
💄Tekstur sangat ringan berbanding lipstick and lipmatte.⠀
💄Mudah disapu.⠀
💄Tahan lama⠀
.⠀
Ada 3 warna⠀
1-Magenta Mirage⠀
2-Canyon Coral⠀
3-Desert Flora⠀
.⠀
Berminat? DM saya ataupun click pada link do bio saya😊😊⠀
.⠀
Pembelian RM150 ke atas free postage⠀
.⠀
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

Limited Edition Mary Kay Lip Tint😍⠀ .⠀ 💄Water based.⠀ 💄Tekstur sangat ringan berbanding lipstick and lipmatte.⠀ 💄Mudah disapu.⠀ 💄Tahan lama⠀ .⠀ Ada 3 warna⠀ 1-Magenta Mirage⠀ 2-Canyon Coral⠀ 3-Desert Flora⠀ .⠀ Berminat? DM saya ataupun click pada link do bio saya😊😊⠀ .⠀ Pembelian RM150 ke atas free postage⠀ .⠀ #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

0
8/18/2019
3
darklips 🌸Cara Atasi Masalah Kulit Bibir Hitam Dan Kering🌸⠀
.⠀
Dalam rangkaian produk Mary Kay....kami mempunyai produk yang mampu mengatasi masalah kulit bibir gelap.... kering dan kusam.... kenalkan Mary Kay Satin Lips set....Dalam set untuk bibir ni terdapat 2 benda utama iaitu Satin Lip Mask dan Satin Lip Balm...sy akan terangkan fungsi kedua2 nya dibawah....⠀
.⠀
1) Satin Lip Mask⠀
.⠀
🌸menganjalkan bibir,memperbaiki tekstur bibir dan mengelakkan kedutan.⠀ 🌸merupakan scrub untuk menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik2 halus yang terdapat dalam mask tersebut.⠀ 🌸menampakkan bibir anda lebih segar,kemerahan (pink2 gitu..) dan licin setelah kulit mati / daki ditanggalkan ketika scrub.⠀
.⠀
2) Satin Lip Balm⠀
🌸melindungi bibir daripada kerosakan akibat persekitaran (cuaca kering..bibir terdedah kpada panas matahari) dan penggunaan  lipstick.⠀
🌸menjadikan bibir lebih cantik dan melembapkan bibir sekurang-kurangnya 6 jam.⠀
amat sesuai digunakan untuk mereka yang bekerja atau berada dalam bilik berhawa dingin.
.
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

🌸Cara Atasi Masalah Kulit Bibir Hitam Dan Kering🌸⠀ .⠀ Dalam rangkaian produk Mary Kay....kami mempunyai produk yang mampu mengatasi masalah kulit bibir gelap.... kering dan kusam.... kenalkan Mary Kay Satin Lips set....Dalam set untuk bibir ni terdapat 2 benda utama iaitu Satin Lip Mask dan Satin Lip Balm...sy akan terangkan fungsi kedua2 nya dibawah....⠀ .⠀ 1) Satin Lip Mask⠀ .⠀ 🌸menganjalkan bibir,memperbaiki tekstur bibir dan mengelakkan kedutan.⠀ 🌸merupakan scrub untuk menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik2 halus yang terdapat dalam mask tersebut.⠀ 🌸menampakkan bibir anda lebih segar,kemerahan (pink2 gitu..) dan licin setelah kulit mati / daki ditanggalkan ketika scrub.⠀ .⠀ 2) Satin Lip Balm⠀ 🌸melindungi bibir daripada kerosakan akibat persekitaran (cuaca kering..bibir terdedah kpada panas matahari) dan penggunaan lipstick.⠀ 🌸menjadikan bibir lebih cantik dan melembapkan bibir sekurang-kurangnya 6 jam.⠀ amat sesuai digunakan untuk mereka yang bekerja atau berada dalam bilik berhawa dingin. . #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

0
8/18/2019
2
darklips Top lipstick! Lumimat 324_hydra 💄💋
Darkiss😍

#nofilter #lipstick #wycon #wyconlumimatt #darklips #makeup #passionemakeup

Top lipstick! Lumimat 324_hydra 💄💋 Darkiss😍 #nofilter #lipstick #wycon #wyconlumimatt #darklips #makeup #passionemakeup

2
8/18/2019
12
darklips Limited Edition Lip Tint by Mary Kay⠀
.⠀
Best pakai lip tint ni sebab dia ringan and rasa nak makan sebab bau dia😜⠀
Bau dia macam chocolate.😍😍⠀
.⠀
Ni sangat limited okay.sementara Stok masih ada jom grab🤗🤗🤗🤗🤗⠀
Cara nak order? DM intan atau direct WhatsApp bole tekan link dekat bio ok😊⠀
.⠀
Pembelian RM150 keatas kita bagi free postage utk u oullss⠀
.⠀
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

Limited Edition Lip Tint by Mary Kay⠀ .⠀ Best pakai lip tint ni sebab dia ringan and rasa nak makan sebab bau dia😜⠀ Bau dia macam chocolate.😍😍⠀ .⠀ Ni sangat limited okay.sementara Stok masih ada jom grab🤗🤗🤗🤗🤗⠀ Cara nak order? DM intan atau direct WhatsApp bole tekan link dekat bio ok😊⠀ .⠀ Pembelian RM150 keatas kita bagi free postage utk u oullss⠀ .⠀ #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

0
8/18/2019
3
darklips A principio de año, yo hice un propósito para mi misma, y fue "ser la mejor"
.
En que??
Pues, en todo lo que inicie, este es un proyecto que había anhelado por mucho tiempo, y ahora Dios y la vida me da la oportunidad de llevarlo a cabo!! Claro no podría hacerlo sin la confianza de quienes me han dado la oportunidad de plasmar mi arte en sus rostros
.
.
.
#instamakeup #eyesmakeup #darklips #makeupnay #pielperfecta #muasmexico #arte #makeupart #artistmua #maquillajeguadalajara

A principio de año, yo hice un propósito para mi misma, y fue "ser la mejor" . En que?? Pues, en todo lo que inicie, este es un proyecto que había anhelado por mucho tiempo, y ahora Dios y la vida me da la oportunidad de llevarlo a cabo!! Claro no podría hacerlo sin la confianza de quienes me han dado la oportunidad de plasmar mi arte en sus rostros . . . #instamakeup #eyesmakeup #darklips #makeupnay #pielperfecta #muasmexico #arte #makeupart #artistmua #maquillajeguadalajara

1
8/18/2019
19
darklips Limited Edition Mary Kay Lip Tint😍⠀
.⠀
💄Water based.⠀
💄Tekstur sangat ringan berbanding lipstick and lipmatte.⠀
💄Mudah disapu.⠀
💄Tahan lama⠀
.⠀
Ada 3 warna⠀
1-Magenta Mirage⠀
2-Canyon Coral⠀
3-Desert Flora⠀
.⠀
Berminat? DM saya ataupun click pada link do bio saya😊😊⠀
.⠀
Pembelian RM150 ke atas free postage⠀
.⠀
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

Limited Edition Mary Kay Lip Tint😍⠀ .⠀ 💄Water based.⠀ 💄Tekstur sangat ringan berbanding lipstick and lipmatte.⠀ 💄Mudah disapu.⠀ 💄Tahan lama⠀ .⠀ Ada 3 warna⠀ 1-Magenta Mirage⠀ 2-Canyon Coral⠀ 3-Desert Flora⠀ .⠀ Berminat? DM saya ataupun click pada link do bio saya😊😊⠀ .⠀ Pembelian RM150 ke atas free postage⠀ .⠀ #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

2
8/18/2019
4
darklips Probablement entrain de réfléchir à mon prochain repas. 🙃🤷🏽‍♀️🍔🍟
#foodislove #foodislife #outside #summer #makeup #darklips #brownlips #shorthair #brownhair #brunette

Probablement entrain de réfléchir à mon prochain repas. 🙃🤷🏽‍♀️🍔🍟 #foodislove #foodislife #outside #summer #makeup #darklips #brownlips #shorthair #brownhair #brunette

0
8/18/2019
26
darklips The second look that I did on Tuesdays @ayschoolofmakeup class and the task was to turn the yellow look from my last post into a darker look and lip @ms.blueberry_chills 
#annieyoungschoolofmakeup #makeup #stagemakeup #darklips #spacebuns #darkeyeshadow #safehavensupportgroup #rfr #wingedliner #muaunder10k #r4r #muasupportsystem #muaxdiscover 
#makeup #eyeshadow #eyeliner #annieyoungcosmetics #brows #makeupschool #class

The second look that I did on Tuesdays @ayschoolofmakeup class and the task was to turn the yellow look from my last post into a darker look and lip @ms.blueberry_chills #annieyoungschoolofmakeup #makeup #stagemakeup #darklips #spacebuns #darkeyeshadow #safehavensupportgroup #rfr #wingedliner #muaunder10k #r4r #muasupportsystem #muaxdiscover #makeup #eyeshadow #eyeliner #annieyoungcosmetics #brows #makeupschool #class

54
8/18/2019
128
darklips 🌸Cara Atasi Masalah Kulit Bibir Hitam Dan Kering🌸⠀
⠀
Anda runsing kerana bibir uollsss gelap?... kering?...kusam?...Jangan risau sy sedia membantu. Disini sy kongsikan cara2 untuk mengatasi masalah kulit bibir gelap...kering dan kusam. Harap2 dapat membantu uollss yang sedang mencari penyelesaian..Ada antara kita yg sememangnya mempunyai bibir yg gelap..ada juga yang bibir menjadi gelap kerana penggunaan produk pada bibir seperti lipstick...lip gloss dan sebagainya. Mengapa perkara begini boleh terjadi?.... ini kerana orang kita ni tidak mengambil tahu akan kandungan bahan yang terdapat dalam produk yg akan digunakan..⠀
.⠀
.⠀
1) Satin Lip Mask⠀
.⠀
2) Satin Lip Balm⠀
⠀
nak lagi cantik? guna ketiga - tiga ni.. + lip gloss⠀
⠀
Tak rugi uollss beli ni..boleh guna seisi keluarga.. kalau uollss sorang diri je guna..setahun pon belum tentu habis.. tengok je kecik bekas dia..kecik2 cili api okey!⠀
⠀
nak lagi cantik? guna ketiga - tiga ni.. + lip gloss⠀
⠀
Tak rugi uollss beli ni..boleh guna seisi keluarga.. kalau uollss sorang diri je guna..setahun pon belum tentu habis.. tengok je kecik bekas dia..kecik2 cili api okey!
.
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips #lipbalm

🌸Cara Atasi Masalah Kulit Bibir Hitam Dan Kering🌸⠀ ⠀ Anda runsing kerana bibir uollsss gelap?... kering?...kusam?...Jangan risau sy sedia membantu. Disini sy kongsikan cara2 untuk mengatasi masalah kulit bibir gelap...kering dan kusam. Harap2 dapat membantu uollss yang sedang mencari penyelesaian..Ada antara kita yg sememangnya mempunyai bibir yg gelap..ada juga yang bibir menjadi gelap kerana penggunaan produk pada bibir seperti lipstick...lip gloss dan sebagainya. Mengapa perkara begini boleh terjadi?.... ini kerana orang kita ni tidak mengambil tahu akan kandungan bahan yang terdapat dalam produk yg akan digunakan..⠀ .⠀ .⠀ 1) Satin Lip Mask⠀ .⠀ 2) Satin Lip Balm⠀ ⠀ nak lagi cantik? guna ketiga - tiga ni.. + lip gloss⠀ ⠀ Tak rugi uollss beli ni..boleh guna seisi keluarga.. kalau uollss sorang diri je guna..setahun pon belum tentu habis.. tengok je kecik bekas dia..kecik2 cili api okey!⠀ ⠀ nak lagi cantik? guna ketiga - tiga ni.. + lip gloss⠀ ⠀ Tak rugi uollss beli ni..boleh guna seisi keluarga.. kalau uollss sorang diri je guna..setahun pon belum tentu habis.. tengok je kecik bekas dia..kecik2 cili api okey! . #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips #lipbalm

0
8/18/2019
5
darklips Good morning everyone!!! 🥰💃💋 Ramai yang tanya kalau termakan lip scrub ni ok ke ?? Sebab kadang2 scrub2 bibir terkena gigi 😬

Tapi anda xperlu risau kerana lip scrub by @lol_scrub  Mengunakan bahan2 organic 💋dragon fruit 💋grape-seed oil 💋vitamin E 💋vitamin C 💋olive oil 💋sugarcane

#lipscrub#organic#by @lol_scrub #pinkishlips#darklips#drylips#healthylips

Good morning everyone!!! 🥰💃💋 Ramai yang tanya kalau termakan lip scrub ni ok ke ?? Sebab kadang2 scrub2 bibir terkena gigi 😬 Tapi anda xperlu risau kerana lip scrub by @lol_scrub Mengunakan bahan2 organic 💋dragon fruit 💋grape-seed oil 💋vitamin E 💋vitamin C 💋olive oil 💋sugarcane #lipscrub#organic#by @lol_scrub #pinkishlips#darklips#drylips#healthylips

0
8/18/2019
6
darklips 🌸Cara Atasi Masalah Kulit Bibir Hitam Dan Kering🌸⠀
.⠀
Dalam rangkaian produk Mary Kay....kami mempunyai produk yang mampu mengatasi masalah kulit bibir gelap.... kering dan kusam.... kenalkan Mary Kay Satin Lips set....Dalam set untuk bibir ni terdapat 2 benda utama iaitu Satin Lip Mask dan Satin Lip Balm...sy akan terangkan fungsi kedua2 nya dibawah....⠀
.⠀
1) Satin Lip Mask⠀
.⠀
🌸menganjalkan bibir,memperbaiki tekstur bibir dan mengelakkan kedutan.⠀ 🌸merupakan scrub untuk menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik2 halus yang terdapat dalam mask tersebut.⠀ 🌸menampakkan bibir anda lebih segar,kemerahan (pink2 gitu..) dan licin setelah kulit mati / daki ditanggalkan ketika scrub.⠀
.⠀
2) Satin Lip Balm⠀
🌸melindungi bibir daripada kerosakan akibat persekitaran (cuaca kering..bibir terdedah kpada panas matahari) dan penggunaan  lipstick.⠀
🌸menjadikan bibir lebih cantik dan melembapkan bibir sekurang-kurangnya 6 jam.⠀
amat sesuai digunakan untuk mereka yang bekerja atau berada dalam bilik berhawa dingin.
.
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

🌸Cara Atasi Masalah Kulit Bibir Hitam Dan Kering🌸⠀ .⠀ Dalam rangkaian produk Mary Kay....kami mempunyai produk yang mampu mengatasi masalah kulit bibir gelap.... kering dan kusam.... kenalkan Mary Kay Satin Lips set....Dalam set untuk bibir ni terdapat 2 benda utama iaitu Satin Lip Mask dan Satin Lip Balm...sy akan terangkan fungsi kedua2 nya dibawah....⠀ .⠀ 1) Satin Lip Mask⠀ .⠀ 🌸menganjalkan bibir,memperbaiki tekstur bibir dan mengelakkan kedutan.⠀ 🌸merupakan scrub untuk menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik2 halus yang terdapat dalam mask tersebut.⠀ 🌸menampakkan bibir anda lebih segar,kemerahan (pink2 gitu..) dan licin setelah kulit mati / daki ditanggalkan ketika scrub.⠀ .⠀ 2) Satin Lip Balm⠀ 🌸melindungi bibir daripada kerosakan akibat persekitaran (cuaca kering..bibir terdedah kpada panas matahari) dan penggunaan lipstick.⠀ 🌸menjadikan bibir lebih cantik dan melembapkan bibir sekurang-kurangnya 6 jam.⠀ amat sesuai digunakan untuk mereka yang bekerja atau berada dalam bilik berhawa dingin. . #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips

0
8/18/2019
4
darklips Do you think you need satin lips?⠀
.⠀
Your lips dark? Dry?Dull?⠀
.⠀
We are ready for help. Here I want to share u way to deal with lips problem with dark,dry and dull. ⠀
.⠀
1) Satin lip Mask⠀
🌸Improves lip texture and prevents wrinkles.⠀
🌸It is a scrub to remove dead skin cells on the lips with the fine beads contained in the mask.⠀ 🌸It make your lips look fresher, red (pink2 ..) and smoother after dead skin / scrubs are removed during scrub.⠀
⠀
2) Satin Lip Balm⠀
🌸Protects the lips from environmental damage (dry weather..free sun exposed to sun) and the use of lipstick.⠀
🌸It make your lips more beautiful and moisturize the lips for at least 6 hours.⠀
Ideal for people working or in air-conditioned rooms.
.
#marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips #lipbalm

Do you think you need satin lips?⠀ .⠀ Your lips dark? Dry?Dull?⠀ .⠀ We are ready for help. Here I want to share u way to deal with lips problem with dark,dry and dull. ⠀ .⠀ 1) Satin lip Mask⠀ 🌸Improves lip texture and prevents wrinkles.⠀ 🌸It is a scrub to remove dead skin cells on the lips with the fine beads contained in the mask.⠀ 🌸It make your lips look fresher, red (pink2 ..) and smoother after dead skin / scrubs are removed during scrub.⠀ ⠀ 2) Satin Lip Balm⠀ 🌸Protects the lips from environmental damage (dry weather..free sun exposed to sun) and the use of lipstick.⠀ 🌸It make your lips more beautiful and moisturize the lips for at least 6 hours.⠀ Ideal for people working or in air-conditioned rooms. . #marykaypinang #marykaykedah #marykaykl #maryk #liptint #lipscrub #skincaretips #beauty #beautiful #naturalskin #freshskin #lipstick #marykaymalaysia #freepostage #promotion #brush #mask #facewash #faceskincare #lipscare #dulllip #darklips #drylips #lipbalm

0
8/18/2019
2
darklips Golden hour pictures are the best even if you end up blind😅
Top and earrings @fashionnova 
@fenty Matte Lipstick •mademoiselle 
@lorac Mega Beam Highlight •gilded lily
.
.
.
.
.
#bondimanche #makeupsunday #fentybeautylipstick #fashionnovababe #darklips #makeuplife #highlightonpoint #blindinghighlight #summerglow #brunettebabe #fashiondailypost #makeupforbabies #BelroseBeauty #makeupgalss #beautiquemakeup #makeuptutorialx0x #allmodernmakeup #coolmakeups

Golden hour pictures are the best even if you end up blind😅 Top and earrings @fashionnova @fenty Matte Lipstick •mademoiselle @lorac Mega Beam Highlight •gilded lily . . . . . #bondimanche #makeupsunday #fentybeautylipstick #fashionnovababe #darklips #makeuplife #highlightonpoint #blindinghighlight #summerglow #brunettebabe #fashiondailypost #makeupforbabies #BelroseBeauty #makeupgalss #beautiquemakeup #makeuptutorialx0x #allmodernmakeup #coolmakeups

0
8/18/2019
22
darklips 🖤🖤💙She was divinity's creature
That kissed in cold mirrors
A Queen of snow
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Dark liquored eyes💙🖤🖤
.. .. .

#goth #metalhead #metalgirl #contour #alternativegirl #blackmetal #spikedchoker #ilovemakeup #creative #creativemakeup #pale #blueeyeshadow #redeyeshadow #darklips #redlips #ironmaiden #numberofthebeast #cross #jeffreestarcosmetics #redlips #purpleeyeshadow #motorhead #slayer #blacksabbath #posters #horrorcharacters #hoodie #hoopearrings #bloodsugar

🖤🖤💙She was divinity's creature That kissed in cold mirrors A Queen of snow Far beyond compare Lips attuned to symmetry Sought Her everywhere Dark liquored eyes💙🖤🖤 .. .. . #goth #metalhead #metalgirl #contour #alternativegirl #blackmetal #spikedchoker #ilovemakeup #creative #creativemakeup #pale #blueeyeshadow #redeyeshadow #darklips #redlips #ironmaiden #numberofthebeast #cross #jeffreestarcosmetics #redlips #purpleeyeshadow #motorhead #slayer #blacksabbath #posters #horrorcharacters #hoodie #hoopearrings #bloodsugar

0
8/18/2019
26
darklips They said that Mother Nature Was up to her old tricks 💚
Nooo cześć! 
Co tam? Jak tam?
Podobno to jest jedno z moich najlepszych zdjęć, co sądzicie? 😮😂
Zgadzacie się?
Mi ciężko ocenić, podobno sami jesteśmy dla siebie najbardziej surowi, więc no, wypowiedzcie się!
Ponad to mam dobry humor, więc jak mi ktoś tu ładnie pokomentuje to powbijam na konta i pozostawiam jakiś spam serduszek!
Pozdrawiam gorąco i miłego weekendu kociaki 😘😻
.
.
.
.
#redhead #redhair #goth #gothgoth #gothicc #gothgirl #gothicgirl #gothmodel #gothicmodel #metalhead #metalgirl #metalheadgirl #gothfashion #instagoth #gothmakeup #gothic #palegoth #alternativegirl #altgirl #darklips #gothbabe #thicc #polishgirl #makeup #metalbabe #rzeszów #witch #rockgirl #metalera #hennahair

They said that Mother Nature Was up to her old tricks 💚 Nooo cześć! Co tam? Jak tam? Podobno to jest jedno z moich najlepszych zdjęć, co sądzicie? 😮😂 Zgadzacie się? Mi ciężko ocenić, podobno sami jesteśmy dla siebie najbardziej surowi, więc no, wypowiedzcie się! Ponad to mam dobry humor, więc jak mi ktoś tu ładnie pokomentuje to powbijam na konta i pozostawiam jakiś spam serduszek! Pozdrawiam gorąco i miłego weekendu kociaki 😘😻 . . . . #redhead #redhair #goth #gothgoth #gothicc #gothgirl #gothicgirl #gothmodel #gothicmodel #metalhead #metalgirl #metalheadgirl #gothfashion #instagoth #gothmakeup #gothic #palegoth #alternativegirl #altgirl #darklips #gothbabe #thicc #polishgirl #makeup #metalbabe #rzeszów #witch #rockgirl #metalera #hennahair

101
8/16/2019
2292
darklips The same PSA once again: There’s nothing enticing (or arousing...) to me about someone who doesn’t give a shit about me. It’s a turn-off in every way.  #nosnapfilter #lightairbrushyo #alt #alternative #altgirls #septum #girlswithseptums #sad #angelenergy #angelvibes #choker #pale #palegirls #smolgirl #lgbt #bigirls #homoflexible #enfp #gemini #darklips #liner #eyeliner #thickbrows #rose #rosetattoo #followingback #browntint #girlswithtattoos #punk

The same PSA once again: There’s nothing enticing (or arousing...) to me about someone who doesn’t give a shit about me. It’s a turn-off in every way. #nosnapfilter #lightairbrushyo #alt #alternative #altgirls #septum #girlswithseptums #sad #angelenergy #angelvibes #choker #pale #palegirls #smolgirl #lgbt #bigirls #homoflexible #enfp #gemini #darklips #liner #eyeliner #thickbrows #rose #rosetattoo #followingback #browntint #girlswithtattoos #punk

0
4/26/2019
59
darklips PSA: There’s nothing enticing (or arousing...) to me about someone who doesn’t give a shit about me. It’s a turn-off in every way.
#smile #punkgirls #indie #alternative #altgirls #pale #palegirls #rosetattoo #septum #girlswithseptums #brunettes #darklips #liner #eyeliner #fullbrows #thickbrows #bun #sodalite #necklace #follow #followingback #sodalitenecklace #gemini

PSA: There’s nothing enticing (or arousing...) to me about someone who doesn’t give a shit about me. It’s a turn-off in every way. #smile #punkgirls #indie #alternative #altgirls #pale #palegirls #rosetattoo #septum #girlswithseptums #brunettes #darklips #liner #eyeliner #fullbrows #thickbrows #bun #sodalite #necklace #follow #followingback #sodalitenecklace #gemini

0
12/20/2018
28